RTX 4060 Ti 8 GB mı alınır yoksa 16 GB mı?

Polinsam1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Sistemimi güncellemeye çalışıyorum ve şimdiye kadar anakart ve işlemciyi aldım. Tek gereken şey artık ekran kartı ve 4060 Ti alacağım kesinleşti fakat 8 mi yoksa 16 versiyonunu mu alsam karar veremedim. 16 GB bütçemin çok üstünde fakat elimden geldiğince zorlayacağım. Öğrenciyim ve aile evinde kalıyorum bu sebepten giderim çok yok kendi harçlıklarımla alacağım. Bütçemi sonuna kadar zorlamama gerek var mıdır 16 GB almak için?

8 Gb al alıyorsan. 16 gb versiyonu çok pahalı ve gereksiz. Onun yerine RX 7700 XT önerebilirim.

18k ya 4060 Ti 16 GB alınmaz onun yerine ikinci el 3080 Ti alın 15k hem daha ucuz hem çok daha performanslı.
Taksitle alacağım için maalesef 2. el ürün alamıyorum.

8 Gb al alıyorsan. 16 gb versiyonu çok pahalı ve gereksiz. Onun yerine RX 7700 XT önerebilirim.
AMD ekran kartından bıktım hocam ya. Driver derdi başka, çökme derdi başka yordu beni. Kazıklanacağımı bile bile Nvidia almayı tercih ediyorum. Beni 4-5 yıl götürsün sonra zaten sistemin kralını dizerim ben maddi açıdan çok şükür bir derdim yok. Kendim bir şeyler yapmak istiyorum.

8 asla olmaz ileride oynayamazsın AAA oyun
Sizin önereceğiniz bir kart var mıdır hocam? Öyle meraken sordum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:

Hocam ben sizin yerinizde olsam üstüne 2 bin lira ekler 16 GBını alırdım.

4060'ın 8 gbıda 15500 lira pek fiyat farkı yok zaten.

hocam taksite vurunca vade farkı kesiyor. Taksit burada olan en önemli kriter maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…