RTX 4060 Ti 8 GB sistem alınır mı?

AhmetYasin1257

Centipat
Daha fazla  
Sarı sitede 19 - 20 bin liraya sıfır RTX 4060 Ti 8 GB ve R5 5600'lü sistemler var. 8 GB VRAM'den dolayı pek ısınamadım ama fiyat güzel gibi. Bu sistemler alınır mı? Yoksa bu fiyata daha iyi sistemler var mı?

Sarı sitede 19 - 20 bin liraya sıfır RTX 4060 Ti 8 GB ve R5 5600'lü sistemler var. 8 GB VRAM'den dolayı pek ısınamadım ama fiyat güzel gibi. Bu sistemler alınır mı? Yoksa bu fiyata daha iyi sistemler var mı?

8 GB VRAM hâlâ yeterli-sınırda durumda bence alınabilir. Bende 4060ti 8gb 1080p de kullanıyorum oynadığım oyunlar arasında sadece forza horizon da uyari verdi onun dışında oyunlarda sıkıntı çıkmadı rdr 2 ultra ayarlarda 5-6 gb vram yiyor.

Eğer sistem alacaksan şu anda İtopya girmeni kesinlikle öneriririm geçen bir bilgisayara denk geldim link bulursam atarım çok iyi.

Bu olması lazım fazla incelemedim ama monitör dahil olması büyük avantaj.

Bahsettiğiniz sistemin tam özellikleri ne bilmiyorum ama şöyle bir şey var;
Ben kendime alacak olsam oraya 20bin vermek yerine 23 buraya vermeyi tercih ederim. Hem kurumsal hem taksit olayı var. Acelen yoksa bazen güzel indirimler denk geliyor.

Bahsettiğiniz sistemin tam özellikleri ne bilmiyorum ama şöyle bir şey var;
Ben kendime alacak olsam oraya 20bin vermek yerine 23 buraya vermeyi tercih ederim. Hem kurumsal hem taksit olayı var. Acelen yoksa bazen güzel indirimler denk geliyor.

Dostum bu da güzel fakat arada monitör farkı var. Çok önemli olduğundan demiyorum ama bence aşırı kaçar 4060 Ti.

Dostum bu da güzel fakat arada monitör farkı var. Çok önemli olduğundan demiyorum ama bence aşırı kaçar 4060 Ti.
Arkadaş o ekran kartı ve işlemci olarak baktığı için bende aynı şeyler olan bir şey attım rastgele öyle çok aşırı bir fiyat farklı yok diye ama dediğiniz gibi monitör falanda dahilse o fiyata düşünebilir tabii ki. Sistem diyince artık sadece kasa gibi düşünüldüğü için benim aklıma gelmedi açıkcası.
Ben yine de kendi adıma güvenmezdim ama günümüz şartları haberlerde neler neler görüyoruz. Bir tık düşük sistem olsun güvenilir olsun, 2 gün sonra bir şey olursa karşında bir muhatap olsun tercih ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı