SUKUPI1 Picopat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #31 Yürüyen GTX1080 dedi: Kendi şehrime gecersem ileteyim ig birakin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben baktım Google'dan evet sırıtmıyor zaten geri kalan sıvı soğutma RAM falan beyaz olacak RGB altında kaybolur umarım.
Yürüyen GTX1080 dedi: Kendi şehrime gecersem ileteyim ig birakin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben baktım Google'dan evet sırıtmıyor zaten geri kalan sıvı soğutma RAM falan beyaz olacak RGB altında kaybolur umarım.
EdoMinato Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 4.174 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #32 @Yürüyen GTX1080 Nvidia test menüsü açıktı fps sıcaklık vb. ayarların olduğu ama kayıtta o çıkmamış nedense. Ortalama 80-100 arası gidip geliyordu fps. Bu arada ''diğer uygulamalar'' dediği ne bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Yürüyen GTX1080 Nvidia test menüsü açıktı fps sıcaklık vb. ayarların olduğu ama kayıtta o çıkmamış nedense. Ortalama 80-100 arası gidip geliyordu fps. Bu arada ''diğer uygulamalar'' dediği ne bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et