HüseyinLothbrok Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #21 ege20 dedi: Sürücünüzü güncelliyorsunuz yüksek ihtimal olacaktır ama lol test için çok kötü bir tercih lolün optimizasyonu berbat. Furmark testi yapın. Genişletmek için tıkla... Reis bide normalde Nvidia denetim masası bilgisayar acılınca gelirdi bende yoktu kendim yükledim
ege20 dedi: Sürücünüzü güncelliyorsunuz yüksek ihtimal olacaktır ama lol test için çok kötü bir tercih lolün optimizasyonu berbat. Furmark testi yapın. Genişletmek için tıkla... Reis bide normalde Nvidia denetim masası bilgisayar acılınca gelirdi bende yoktu kendim yükledim
E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #22 HüseyinLothbrok dedi: Reis bide normalde Nvidia denetim masası bilgisayar acılınca gelirdi bende yoktu kendim yükledim Genişletmek için tıkla... Belki de normali öyledir ben ilk iş driverları yüklediğim için unutmuş olabilirim. HüseyinLothbrok dedi: Reis bide normalde Nvidia denetim masası bilgisayar acılınca gelirdi bende yoktu kendim yükledim Genişletmek için tıkla... Yaptınız mı hocam güncelleme ve furmark testi. Son düzenleme: 16 Kasım 2024
HüseyinLothbrok dedi: Reis bide normalde Nvidia denetim masası bilgisayar acılınca gelirdi bende yoktu kendim yükledim Genişletmek için tıkla... Belki de normali öyledir ben ilk iş driverları yüklediğim için unutmuş olabilirim. HüseyinLothbrok dedi: Reis bide normalde Nvidia denetim masası bilgisayar acılınca gelirdi bende yoktu kendim yükledim Genişletmek için tıkla... Yaptınız mı hocam güncelleme ve furmark testi.
HüseyinLothbrok Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #23 ege20 dedi: Belki de normali öyledir ben ilk iş driverları yüklediğim için unutmuş olabilirim. Yaptınız mı hocam güncelleme ve furmark testi. Genişletmek için tıkla... Reis @hus3eyinn instagram hesabına yazabilir misin
ege20 dedi: Belki de normali öyledir ben ilk iş driverları yüklediğim için unutmuş olabilirim. Yaptınız mı hocam güncelleme ve furmark testi. Genişletmek için tıkla... Reis @hus3eyinn instagram hesabına yazabilir misin
E ege20 Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #24 HüseyinLothbrok dedi: Reis @hus3eyinn instagram hesabına yazabilir misin Genişletmek için tıkla... İstek gönderdim.
HüseyinLothbrok dedi: Reis @hus3eyinn instagram hesabına yazabilir misin Genişletmek için tıkla... İstek gönderdim.