kerimalucyt Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 Merhaba, görseldeki özelliği açamıyorum. Bir arkadaşım 3070'te kasmadan yayın yapıyor ben yayında değilken bile 40 FPS üstüne çıkamıyorum DLSS özelliği açılmıyor neden? Dosya Ekleri Screenshot_9.png 1,2 MB · Görüntüleme: 607
Merhaba, görseldeki özelliği açamıyorum. Bir arkadaşım 3070'te kasmadan yayın yapıyor ben yayında değilken bile 40 FPS üstüne çıkamıyorum DLSS özelliği açılmıyor neden?
Çözüm 490836 2 Kasım 2023 kerimalucyt dedi: Hayır o nedir? Genişletmek için tıkla... Altta nasıl açılacağı anlatılıyor hocam. How To Enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, And Whether You Should Can Hardware Accelerated GPU Scheduling help your computer? Learn how to enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, and whether you should. history-computer.com Eğer PC'niz İngilizceyse arama yerine kısaca "Graphics Settings" yazarak bulabilirsiniz. @kerimalucyt
kerimalucyt dedi: Hayır o nedir? Genişletmek için tıkla... Altta nasıl açılacağı anlatılıyor hocam. How To Enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, And Whether You Should Can Hardware Accelerated GPU Scheduling help your computer? Learn how to enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, and whether you should. history-computer.com Eğer PC'niz İngilizceyse arama yerine kısaca "Graphics Settings" yazarak bulabilirsiniz. @kerimalucyt
Darlinnm Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 579 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #2 Ekran kartı sürücünüz güncelmi ? Artı 0 Eksi
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2023 #3 "Hardware-accelerated" özelliğini Windows ayarlarından açtınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS kerimalucyt Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #4 Darlinnm dedi: Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. 490836 dedi: "Hardware-accelerated" özelliğini Windows ayarlarından açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır o nedir? 490836 dedi: "Hardware-accelerated" özelliğini Windows ayarlarından açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey soracağım yayın açıyorum OBS üzerinden ama hangi oyuna girersem gireyim OBS'im kasıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
Darlinnm dedi: Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. 490836 dedi: "Hardware-accelerated" özelliğini Windows ayarlarından açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır o nedir? 490836 dedi: "Hardware-accelerated" özelliğini Windows ayarlarından açtınız mı? Genişletmek için tıkla... Bir de bir şey soracağım yayın açıyorum OBS üzerinden ama hangi oyuna girersem gireyim OBS'im kasıyor.
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2023 #5 kerimalucyt dedi: Hayır o nedir? Genişletmek için tıkla... Altta nasıl açılacağı anlatılıyor hocam. How To Enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, And Whether You Should Can Hardware Accelerated GPU Scheduling help your computer? Learn how to enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, and whether you should. history-computer.com Eğer PC'niz İngilizceyse arama yerine kısaca "Graphics Settings" yazarak bulabilirsiniz. @kerimalucyt Artı 0 Eksi Çözüm
kerimalucyt dedi: Hayır o nedir? Genişletmek için tıkla... Altta nasıl açılacağı anlatılıyor hocam. How To Enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, And Whether You Should Can Hardware Accelerated GPU Scheduling help your computer? Learn how to enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, and whether you should. history-computer.com Eğer PC'niz İngilizceyse arama yerine kısaca "Graphics Settings" yazarak bulabilirsiniz. @kerimalucyt
KS KS kerimalucyt Zeptopat Katılım 19 Ekim 2023 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #6 490836 dedi: Altta nasıl açılacağı anlatılıyor hocam. How To Enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, And Whether You Should Can Hardware Accelerated GPU Scheduling help your computer? Learn how to enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, and whether you should. history-computer.com Eğer PC'niz ingilizceyse arama yerine kısaca "Graphics settings" yazarak bulabilirsiniz. @kerimalucyt Genişletmek için tıkla... Açtım oyuna giriyorum şimdi. 490836 dedi: Altta nasıl açılacağı anlatılıyor hocam. How To Enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, And Whether You Should Can Hardware Accelerated GPU Scheduling help your computer? Learn how to enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, and whether you should. history-computer.com Eğer PC'niz ingilizceyse arama yerine kısaca "Graphics settings" yazarak bulabilirsiniz. @kerimalucyt Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim orta ayarda bile kasan oyun şimdi 1080p RTX ultrada giriyorum. Acaba OBS'te bulunan kasma gider mi bu ayar açıkken? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
490836 dedi: Altta nasıl açılacağı anlatılıyor hocam. How To Enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, And Whether You Should Can Hardware Accelerated GPU Scheduling help your computer? Learn how to enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, and whether you should. history-computer.com Eğer PC'niz ingilizceyse arama yerine kısaca "Graphics settings" yazarak bulabilirsiniz. @kerimalucyt Genişletmek için tıkla... Açtım oyuna giriyorum şimdi. 490836 dedi: Altta nasıl açılacağı anlatılıyor hocam. How To Enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, And Whether You Should Can Hardware Accelerated GPU Scheduling help your computer? Learn how to enable Hardware Accelerated GPU Scheduling, and whether you should. history-computer.com Eğer PC'niz ingilizceyse arama yerine kısaca "Graphics settings" yazarak bulabilirsiniz. @kerimalucyt Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim orta ayarda bile kasan oyun şimdi 1080p RTX ultrada giriyorum. Acaba OBS'te bulunan kasma gider mi bu ayar açıkken?
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Kasım 2023 #7 kerimalucyt dedi: Açtım oyuna giriyorum şimdi. Çok teşekkür ederim orta ayarda bile kasan oyun şimdi 1080p RTX ultrada giriyorum. Acaba OBS'te bulunan kasma gider mi bu ayar açıkken? Genişletmek için tıkla... OBS kullanıcısı olmadığım için onun hakkında bir şey diyemem hocam. Farklı bir kategoride farklı insanların cevap verebileceği bir soru o. Artı 0 Eksi
kerimalucyt dedi: Açtım oyuna giriyorum şimdi. Çok teşekkür ederim orta ayarda bile kasan oyun şimdi 1080p RTX ultrada giriyorum. Acaba OBS'te bulunan kasma gider mi bu ayar açıkken? Genişletmek için tıkla... OBS kullanıcısı olmadığım için onun hakkında bir şey diyemem hocam. Farklı bir kategoride farklı insanların cevap verebileceği bir soru o.
A Ahmete7 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #8 Konuyu hortlatiyorum, kusura bakmayin. Siteye şu an ulasamiyorum acaba çözümü bilen var mi? Artı 0 Eksi
490836 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 16.013 Makaleler 4 Çözümler 103 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Haziran 2024 #9 Ahmete7 dedi: Konuyu hortlatiyorum, kusura bakmayin. Siteye şu an ulasamiyorum acaba çözümü bilen var mi? Genişletmek için tıkla... Buyrun. How to Enable Hardware-Accelerated GPU Scheduling in Windows 10 and 11 Want to make your apps and games a bit smoother? Try this. www.howtogeek.com Artı 0 Eksi
Ahmete7 dedi: Konuyu hortlatiyorum, kusura bakmayin. Siteye şu an ulasamiyorum acaba çözümü bilen var mi? Genişletmek için tıkla... Buyrun. How to Enable Hardware-Accelerated GPU Scheduling in Windows 10 and 11 Want to make your apps and games a bit smoother? Try this. www.howtogeek.com
A Ahmete7 Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 260 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2024 #10 490836 dedi: Buyurun. How to Enable Hardware-Accelerated GPU Scheduling in Windows 10 and 11 Want to make your apps and games a bit smoother? Try this. www.howtogeek.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
490836 dedi: Buyurun. How to Enable Hardware-Accelerated GPU Scheduling in Windows 10 and 11 Want to make your apps and games a bit smoother? Try this. www.howtogeek.com Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.