RTX 4060 Ti alınır mı?

PC hocası olan sistemi al geç. İlla 4060 Ti olsun dersen bunu al.

Sistemlerin linkini atar mısın? Sadece oyun oynayacağım diyorsan RX 7700XT al.

Yayın, yazılım, render gibi işlerle uğraşacaksan al 4060 Ti.
Usta 7700xt almaya sıcak bakıyorum fakat bir kaç sorum var buna sıvı soğutma Alicam bide PSUya gerek olurmu bir tane daha var sorum PC hocasının videosunu izledim usta 270 FPS veriyordu en fazla 345 verdi yani bunu 4060 bile verir sadece pek bilmediğimden kafama takıldı sen anlarsın neden öyle yaptı bı bak istersen videoya linklere yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.

PSU'ya gerek yok aslında sıvı soğutucuya da gerek yok ama kule tipi soğutucuya gerek var. Hangi oyunda o FPS'leri alıyor? Büyük ihtimal işlemci bazlı oyunlarda alıyor. İki sistemin de işlemcisi aynı zaten RDR 2 gibi ekran kartı bazlı oyunlar da 7700XT saplar geçer.

İşlemci bazlı oyunlar dışında aynı FPS'leri vermeleri imkansız.

CS 2 de falan dı ya uzun ömürlü olarak da 7700 dür diye düşünüyorum sadece Nvidia'nın avantajları AMD de varmı AMD iyimidir ekran kartı açısından şeyden soruyorum bazı kişiler pek almayın diyolar o yüzden VRAM ne kadar önemli olur usta bide?

İşlemcileri aynı dostum CS2 Valorant gibi oyunlarda aynı FPS'leri verirler tabii bunlar işlemci bazlı oyunlar ekran kartı bazlı oyunlarda örnek vermek gerekirse 7700XT daha fazla FPS verir God of War RDR 2 Last of Us gibi oyunlarda.

Usta hakkını helal et son şey sorcam AMD ekran kartı Nvidia gibi denetim masası tarzı bişey varmıdır yani AMD de iyimidir ekran kartında bı kere alıyoruz bizde bakıyorum böyle işte bu uygulamada bı haftadır.

Kronikleşmis sıkıntıları uğraşları olurmu mesela?

Tabikii var sağ tık bastığında çıkıyor dostum AMD Software Adrenalin editon diye tıklayıp içerisinden güncellemeleri ayarlamalarını yapabilirsin.

Tabikii var sağ tık bastığında çıkıyor dostum AMD Software Adrenalin editon diye tıklayıp içerisinden güncellemeleri ayarlamalarını yapabilirsin.
Tamam ustam eyvallah sağol hakkını helal et zamanını aldıysam yarın sipariş ederim inşallah sıkıntı olmadan kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…