RTX 4060 Ti bulanık görüntü gösteriyor

Velicabn

Kilopat
Daha fazla  
RAM
XPG 32GB (2x16GB) Gammix D30 Kırmızı DDR4 3200MHz CL16
SSD veya HDD modeli
970 EVO Plus NVMe™ M.2 SSD 2TB
Ekran kartı
RTX 4060Tİ ASUS PRO ART 16GB
Anakart
ASUS PRİME B-450M A
İşlemci
RYZEN 5 5600X
RX 6600'den RTX 4060 Ti ekran kartına geçtim fakat bulanık görüntü sorunu çözemedim neden oluyor böyle format atıldı DLSS ayalarını kontrol fakat tek bir oyunda değil birkaç tane daha denedim hepsinde aynı sorun var uzaklarda ve yakın bulanık bu sorun oldugu için bana göre RX 6600 daha iyi görüntü veriyordu.

Dosya Ekleri

• d.png
    3,5 MB · Görüntüleme: 194
Hocam, oyun kalitesinden bahsediyorsanız bilmiyorum Rust oynamadım ama bana gayet net bir görüntü gibi geldi.

Hocam, oyun kalitesinden bahsediyorsanız bilmiyorum Rust oynamadım ama bana gayet net bir görüntü gibi geldi.

Oyun kalitesindeen bahsediyorum resimden güzel gözüküyor fakat inanın gerçek'te hiç öyle sanki grafikler pastel boya ile çizilmiş gibi tek Rust oyununda değil şu an PC'ye format atıldığı sadece FS22 Rust var diğer oyunlar iniyor.

Ekran kartını aldığıma bir tık pişman oldum tak kullan olması.

Monitörden dolayı olabilir mi hocam? Ayrıca Nvidia Denetim Masasından da bakın bir isterseniz.

Denetim masası ayarlarını kurcaladın mı hiç ?

Yaşadığınız olayı ekran kartını 4060 Ti, 3060 Ti geçipte yaşayan birçok kişi var bende dahil 3060 Ti geçtim ve görüntü eski ekran kartıma göre daha bulanık Denetim Masası ayarlarından sadece azaltabilirsin biraz ama o bulanık nitelendirdiğin görüntü değişikliğini değiştirmenin bir yolu yok maalesef.

Denetim Masası ayarlarını kurcaladın mı hiç?

Kurcaladım saatlerce oradan buradan dediklerini yaptım hiçbir şey olmadı delireceğim pişman oldum RX6600 daha iyi AMD driver sıkıntı filan diyordur NVIDIA'da pek fark yok gibi.

Oyunlarda grafik kalitesini en düşüğe alsam aynı görüntü en yükseğe alsam yine aynı.

Yardımcı olun lütfen nasıl çözerim bu sorunu sabaha kadar uğraştım halen aynı.

Son düzenleme:

Okuduğunu anlamakta problem mi yaşıyosun dostum çözümü yok diyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…