RTX 4060 Ti CS2'de 130-140 FPS, Apex'te 110 FPS veriyor

arcukk

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba,

6 sene önce yeni bir bilgisayar almıştım. Seneler içinde sistemin parçalarını tek tek yeniledim. Esti sistemden tek kalan parça 16x1 RAM. Oyunlarda almam gereken FPS'i alamıyorum. CS2'de 130-140 FPS üstüne çıkamyorum (düşük çönürlük Low grafikler). Apex'te 110 civarında ortalama FPS. RAM'i değiştirmem gerekir mi? Yardımcı olur musunuz? Driverlar vs güncel.
i7-12700F
RTX 4060 Ti.
16 GB RAM 3000MHz.
650W Power Supply.
M.2 SSD.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram darboğaz yapıyor gibime geldi. 24 veya 32 yapabilirsin. PSU da az gibime geldi. 750W falan kullanabilirsin.

Power o sisteme az gibi RAM yine yeterli bence imkan varsa farklı bir Power ile dene.

Ben aynı ekran kartıyla o performansları almıyorum, tek kanal ram sorun yapıyor olabilir.

MSI Afterburner kullanmayı biliyor musun? Biliyorsan bir kaç resim paylaş sanırım CS'de afterburner kullanılmıyor fakat başka oyunlarda deneyip paylaşabilirsin. Sistemin kullanım değerlerini görmek lazım.
Kurulum yaparken RivaTuner indireyim mi diye soracak onu da indirmen lazım.

Dostum kesin sorun o diyorsan alacağım bir 2x8'lik. Ya da benim 16 GB 3000MHz'nin yanına bir tane daha aynısından mı ekleyeyim
Bak yorumları okudum. Cahil insan maalesef çok. Lütfen paranızı boşa harcamayın. Aynısından bir tane daha almak kararlılık açısından iyi olmayabilir. O sebepten 2x8 veya 2x16 almaya bakın.

Bak yorumları okudum. Cahil insan maalesef çok. Lütfen paranızı boşa harcamayın. Aynısından bir tane daha almak kararlılık açısından iyi olmayabilir. O sebepten 2x8 veya 2x16 almaya bakın.
Desteğin için teşekkür ederim ama bütçeden dolayı çift alamıycam şuan.Bir tane daha 16lık alıp yanına eklemeyi düşünüyorum.Çok sıkıntı yaratmaz değil mi ?

İlk defa senden duydum programı.Parçaların nasıl çalıştığını görmeme mi yarıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…