RTX 4060 Ti CS2'de 130-140 FPS, Apex'te 110 FPS veriyor

CS' de MSI Aterburner' ı kullanmak için oyunun başlatma seçeneklerine "allow_third_party_software" yazmak gerekior hocam.

Ayrıca ayrı bir tane daha 16 GB 3000 mhz takmam bir sıkıntı yaratır mı.XMP ile çalışır filan dedi bir tanıdık doğru mudur? Doğruysa bir sıkıntı olur mu

Ayrıca ayrı bir tane daha 16 GB 3000 mhz takmam bir sıkıntı yaratır mı.XMP ile çalışır filan dedi bir tanıdık doğru mudur? Doğruysa bir sıkıntı olur mu
Çift kanal rami beraber almanız daha sağlıklı aynı marka aynı model olsa bile. Fakat ayrı alsanız da şans işi her zaman problem olacak diye bir şey yok.

Çift kanal rami beraber almanız daha sağlıklı aynı marka aynı model olsa bile. Fakat ayrı alsanız da şans işi her zaman problem olacak diye bir şey yok.
Bu akşam teknosaya gidebilirim.Alıcaksam direkt 2x8 almamı mı önerirsin.Benim 16'Lığın yanına bir tane daha ilave etmemimi.32 Gb olacak ikisi birlikte çünkü

Bu akşam teknosaya gidebilirim.Alıcaksam direkt 2x8 almamı mı önerirsin.Benim 16'Lığın yanına bir tane daha ilave etmemimi.32 Gb olacak ikisi birlikte çünkü
Ben olsam risk alıp aynısından bir tane daha alırdım. Fakat en azından RAM'inin değerlerini tam öğrenip denemelisin CL değeri de önemli birlikte optimize çalışabilmeleri için. Fakat sağlıklı olan 2x_ modelleri almak. Eğer kendi RAM'inden alıcaksan CL değerini de öğren. CL16 CL18 gibi. Kutusunda yazıyodur.

Stabilite sorunları yaşayabilirsin tamamen aynı olsalar bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…