RTX 4060 Ti CS2'de düşük FPS veriyor

apEX1905

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem topladım ve güzel de performans aldığım düşüncesindeyim en azından diğer oyunlar için ama iş CS2'ye gelince karışıyor. Baktığım incelemelerde eş değer sistemler CS2 de 300'lerde FPS alırken ben 180-250 arasında ancak dolanabiliyorum. CoD Warzone'da 200, Apex Legends'da 250 FPS'leri görebiliyorum ve en yüksek ayarlarda oynuyorum. CS2'de birçok ayarı düşük kullanmama rağmen düşük FPS alıyor olmamın sebebi ne olabilir, yardımcı olur musunuz?

Sistem özellikleri.

İşlemci: Intel i5 12400F.
Anakart: MSI Pro H610M E DDR5.
Ekran kartı: Gigabyte RTX 4060 Ti 8 GB.
RAM: G.Skill DDR5 16 GB 5600 MHz (işlemci Max 4800 MHz desteklediği için 4800 MHz kullanıyor.)
SSD: MSI 500GB 3.5GB yazma hızına sahip.
Power: MSI 650 watt 80+

Bu parçalar için bir konu açıldıysa görmedim, yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

CS2 aslında işlemci oyunu aynı işlemciyle RX 6700 XT kullanıyorum dediğiniz gibi bende de aynı performansı sergiliyor, ölüm maçında 100FPS'e düştüğümü gördüm sanırım bu daha çok oyunun sorunu /:

Sizde mi işlemciyi stok fanla kullanıyorsunuz.

Aynı işlemci sahibiyim düşük ayarlarda 280-350 arası FPS değerlerine ulaşıyorum hocam RX 6500 XT ekran kartı kullanıyorum.

Sizde mi işlemciyi stok fanla kullanıyorsunuz.
Hayır ben ag400 + braket kiti taktım eskiden 80leri gördüğüm işlemci şuanda oyundayken Max 60, AAA oyunlarda ise 63 65 arası.

Aynı işlemci sahibiyim düşük ayarlarda 280-350 arası FPS değerlerine ulaşıyorum hocam RX 6500 XT ekran kartı kullanıyorum.
Fidelity ayarı performansta mi ?

Hayır ben AG400 + braket kiti taktım eskiden 80leri gördüğüm işlemci şu anda oyundayken Max 60, AAA oyunlarda ise 63 65 arası.

Fidelity ayarı performansta mi?

Hayır kapalı kullanıyorum pixsellesme yapıyor.

Fidelity ayari kalitede ama arkadas 280-350 fps aldigina gore bizde bir sıkıntı olabilir sistemi alır almaz bios güncelledim acaba son intel kriziyle bizim islemcilerin gucunude kısıtlamış olabilirler mi

Fidelity ayari kalitede ama arkadas 280-350 fps aldigina gore bizde bir sıkıntı olabilir sistemi alır almaz bios güncelledim acaba son intel kriziyle bizim islemcilerin gucunude kısıtlamış olabilirler mi
Sanmam o dediğiniz konu 13 ve 14.nesilde geçerli.

Fidelity ayari kalitede ama arkadas 280-350 FPS aldigina gore bizde bir sıkıntı olabilir sistemi alır almaz BIOS güncelledim acaba son Intel kriziyle bizim islemcilerin gucunude kısıtlamış olabilirler mi?

1,2 aydır girmedim hocam son güncellemelerden sonra FPS düşüklüğü olmuş olabilir kasa yanımda olsaydı açıp bakardim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…