RTX 4060 Ti CS2'de düşük FPS veriyor

CS2 sıkıntılıdır bu arada hocam çünkü diğer bütün oyunlarda FPS değerlerim olması gerektiği gibi bende çok araştırdım fakat bu sorun CS2 için sanırım. Ekstra olarak Xbox gamebar i kapatmayı deneyin ve diskinizin fazla dolu olmamasına dikkat edin.

Piksellesme oldugu icin kapatmis arkadas heralde bi sogutucu alicam yakinda biosda sogutucu ayari var 65w-135w yaziyo olmadi sogutucu alinca onu kurcalicam biraz

Piksellesme oldugu icin kapatmis arkadas heralde bi sogutucu alicam yakinda biosda sogutucu ayari var 65w-135w yaziyo olmadi sogutucu alinca onu kurcalicam biraz
Bence fabrika ayarında kalsın bende sizin gibi kurcalamayı seviyorum biosu ama sıkıntı açmıştı eski pcmde hiç bulaşmayın gelsin soğutucunuz kurulumunu yapın biosta fan ayarı standartta kalsın yeter, ekstra olarak lga1700 soket işlemcilerin stok braket ile büküldüğü söylendi bir sürü resim var forumlarda, yani lga1700 braket almanızı öneririm.

Bu bizi baya uğraştırcak gibi bi kaç lira tasarruf edelim dedik Ryzen 5 7500f almadik sanirim hata ettik

Bu bizi baya uğraştırcak gibi bi kaç lira tasarruf edelim dedik Ryzen 5 7500f almadik sanirim hata ettik
Zaten 12400f ile 7500f in arasında görülür bir fark var neden böyle bir seçim yaptınız? Ben vatandan almıştım baya uyguna geliyor diye 1 yıl olacak. İleri zamanlarda ddr5 geçebilirim.

Bende fiyati asamadim en fazla verebilecegim fiyat buydu aslında aralarında 5k fiyat farkı oynuyodu en basitinden ben işlemciyi 3.8k ya aldım indirimden 7500f 6.5k ydi aldigim anakartta indirimdeydi.

Bende fiyati asamadim en fazla verebilecegim fiyat buydu aslında aralarında 5k fiyat farkı oynuyodu en basitinden ben işlemciyi 3.8k ya aldım indirimden 7500f 6.5k ydi aldigim anakartta indirimdeydi.
Toplama yapmışsınız hazır almamışsınız anladım, ne kadar tuttu toplam?

26k odedim 2 hafta hazir sistem bekledim o sirada alacagim hazir sistemlere bile zam yaptilar indirimden ziyade daha sonra benim sistemin aynisi hazir sisteme geldi ama yine benimkiyle ayni fiyata cok dengesiz piyasa.

Hocam sen diğer oyunlarda böyle performans sıkıntısı yaşıyor musun peki yoksa sadece cs2de mi yaşıyorsun

Son düzenleme:
Sadece CS2 de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…