Dddu ile sil baştan yükle4060 Ti ekran kartım var. NVIDIA uygulamasını indirdim günecelleme gözüküyor, güncellemeyi yapıyorum en son driver güncel değil hatası alıyorum. Bunun çözümü nedir?
uygulamayı indirdim ama güvenli modda olmadığınız tespit edildi daha iyi ve sorunsuz temizlik için güvenli modda yeniden başlatmanız önerilir bildirimi geldi. buı önemli birşey mi ?DDU ile ekran akrtı sürücüsünü kaldırın ve ekran kartının sitesinden manuel arama yaparak en yeni sürücüyü kurun.
Rehber: DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...www.technopat.net
Buradan manuel arama ile ekran kartınızı bulun ve uygun güncel sürücüyü kurun.
![]()
En Yeni Resmi GeForce Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmi GeForce sürücülerini indirin.www.nvidia.com
Güvenli modda daha iyi temizlik işlemi yapar. Normal modda da yapabilirsiniz sorun yok. Güvenli modda silerseniz siyah ekranda kalma ihtimali söz konusu, ama oldukça düşük ihtimal. Sorumluluk almıyorum. Normal modda da yapabilirsiniz, riski yok ama güvenli modda yaparsanız daha iyi temizlik işlemi yapar.Uygulamayı indirdim ama güvenli modda olmadığınız tespit edildi daha iyi ve sorunsuz temizlik için güvenli modda yeniden başlatmanız önerilir bildirimi geldi. Buı önemli bir şey mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.