Çözüldü RTX 4060 Ti ekran kartı ısınmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Öncelikle hepinize selam ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı kullanıyorum. GTA gibi oyunlarda yüzde yüz kullanmasına rağmen kart 24 dereceyi geçmiyor. Sebebi ne olabilir?

Son sürümde sorun var. Ondan kaynaklanıyor bir önceki sürüme geçebilirsiniz ya da güncelleme bekleyebilirsiniz.
Öncelikle hepinize selam ASUS RTX 4060 Ti ekran kartı kullanıyorum. GTA gibi oyunlarda yüzde yüz kullanmasına rağmen kart 24 dereceyi geçmiyor. Sebebi ne olabilir?

Son sürümde sorun var. Ondan kaynaklanıyor bir önceki sürüme geçebilirsiniz ya da güncelleme bekleyebilirsiniz.

Çözüm

Kanka bunlar yalan yanlış bilgi gösteriyor. O ekran kartı bozuk, sen onu bana ver sana benimkini vereyim bendeki ısınıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı