RTX 4060 Ti ekran kartı kaç sene götürür?

594123

Decapat
4060 Ti ve Ryzen 5 7500F almayı düşünüyorum. 4060 Ti ekran kartı RDR2, GTA 5, God of War vb. oyunlarda Ultra veya yüksek ayarlarda kaç yıl götürür? Ultrayı geçtim medium ayarlarda kaç yıl götürür? Cevaplarsanız sevinirim. (4060 Ti 16 GB)

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığınız oyunlarda sonsuza kadar götürür.

Yazdığınız oyunlarda sonsuza kadar götürür.
Hocam mesela 5 yıl sonra da RDR2'yi Ultra ayarlarda sorunsuz oynayabilir miyim? Ya da yeni çıkıcak oyunlar mesela GTA 6'yı hangi ayarlarda oynayabilirim? Aklıma takıldı çünkü 4060 Ti benchmarklarını izlediğimde sanki bazı oyunlarda çok yük bincek gibi hissediyorum.

RDR2 güncelleme almayacak bir daha sonsuza dek ultrada oynarsın. 1080P Ultra için yeterli bir kartın var 2 yıl boyunca.

RDR2 güncelleme almayacak bir daha sonsuza dek ultrada oynarsın. 1080P Ultra için yeterli bir kartın var 2 yıl boyunca.
Teşekkür ederim hocam. 4070 ile arasında kalmıştım fakat DDR5 ve 1080p için bunu düşündüm. Tahminimce en az 3 yıl güzel götürür. Teşekkür ederim.

Hocam ben 4060 ile RDR2'yi ultra ayarlarda 80-90 FPS oynuyorum. Bir oyun hiç güncelleme almazsa o oyunda FPS kaybı yaşamazsınız durduk yere.

Hocam ben 4060 ile RDR2'yi ultra ayarlarda 80-90 FPS oynuyorum. Bir oyun hiç güncelleme almazsa o oyunda FPS kaybı yaşamazsınız durduk yere.
Hocam sadece RDR 2 değil. Mesela GTA 6 çıkıcak, farklı büyük oyunlar çıkıcak benim merak ettiğim o oyunları benim ekran kartım hangi ayarlarda ne kadar kaldıracak.

Hocam sadece RDR 2 değil. Mesela GTA 6 çıkıcak, farklı büyük oyunlar çıkıcak benim merak ettiğim o oyunları benim ekran kartım hangi ayarlarda ne kadar kaldıracak.
Bunu kimse bilemez, sistem gereksinimleri ve optimizasyonlarını bilmiyoruz çünkü.

Ama tahminimce rahat bir şekilde oynarsınız ultra'da. Rockstar'ın oyunlarının optimizasyonu iyi oluyor. (GTA 4 dışında )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…