eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.848 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #1 Başlıkta gördüğünüz gibi resimlerde belirttim ben oturttuğu mu düşünüyorum fakat resimde gördüğünüz gibi delik dışarıda kalmış vidayı sokamiyorum. Bu da diğer resim. Sarı kısmı tam olarak girdi. Dosya Ekleri npgu3ho.jpg 307,8 KB · Görüntüleme: 112 IMG_20231004_180214.jpg 253,9 KB · Görüntüleme: 112 IMG-20231004-WA0031.jpeg 86,7 KB · Görüntüleme: 107 IMG-20231004-WA0033.jpeg 78,4 KB · Görüntüleme: 106 Screenshot_2023-10-04-18-15-31-636_com.whatsapp.jpg 58 KB · Görüntüleme: 86
Başlıkta gördüğünüz gibi resimlerde belirttim ben oturttuğu mu düşünüyorum fakat resimde gördüğünüz gibi delik dışarıda kalmış vidayı sokamiyorum. Bu da diğer resim. Sarı kısmı tam olarak girdi.
Çözüm eness24 4 Ekim 2023 musa_0 dedi: Ustam mandalı açıp ekran kartını doğru pozisyonda soktunuzda cit sesi geldi mi oturdu, şimdi o vidayı kasaya sabitleyin, tornavida ile deliğe sıkın. Genişletmek için tıkla... Hocam oturuyor çit diye ses geliyor ama delikler az bir şey dışarıda kalıyor. İki resim de gördüğünüz gibi delik dışarıda kalıyor ama ekran kartı oturmuş durumda. Bir vida yardımıyla biraz ittim ve açılan yerlere vidaları taktım düzeldi.
musa_0 dedi: Ustam mandalı açıp ekran kartını doğru pozisyonda soktunuzda cit sesi geldi mi oturdu, şimdi o vidayı kasaya sabitleyin, tornavida ile deliğe sıkın. Genişletmek için tıkla... Hocam oturuyor çit diye ses geliyor ama delikler az bir şey dışarıda kalıyor. İki resim de gördüğünüz gibi delik dışarıda kalıyor ama ekran kartı oturmuş durumda. Bir vida yardımıyla biraz ittim ve açılan yerlere vidaları taktım düzeldi.
musa_0 Picopat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #2 Ustam mandalı açıp ekran kartını doğru pozisyonda soktunuzda cit sesi geldi mi oturdu, şimdi o vidayı kasaya sabitleyin, tornavida ile deliğe sıkın. Artı 0 Eksi
Ustam mandalı açıp ekran kartını doğru pozisyonda soktunuzda cit sesi geldi mi oturdu, şimdi o vidayı kasaya sabitleyin, tornavida ile deliğe sıkın.
KS KS eness24 Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 2.848 Çözümler 20 Yer Erzincan Refahiye <3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2023 #3 musa_0 dedi: Ustam mandalı açıp ekran kartını doğru pozisyonda soktunuzda cit sesi geldi mi oturdu, şimdi o vidayı kasaya sabitleyin, tornavida ile deliğe sıkın. Genişletmek için tıkla... Hocam oturuyor çit diye ses geliyor ama delikler az bir şey dışarıda kalıyor. İki resim de gördüğünüz gibi delik dışarıda kalıyor ama ekran kartı oturmuş durumda. Bir vida yardımıyla biraz ittim ve açılan yerlere vidaları taktım düzeldi. Dosya Ekleri Screenshot_2023-10-04-18-35-39-468_com.miui.gallery.jpg 35,8 KB · Görüntüleme: 56 Son düzenleme: 4 Ekim 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
musa_0 dedi: Ustam mandalı açıp ekran kartını doğru pozisyonda soktunuzda cit sesi geldi mi oturdu, şimdi o vidayı kasaya sabitleyin, tornavida ile deliğe sıkın. Genişletmek için tıkla... Hocam oturuyor çit diye ses geliyor ama delikler az bir şey dışarıda kalıyor. İki resim de gördüğünüz gibi delik dışarıda kalıyor ama ekran kartı oturmuş durumda. Bir vida yardımıyla biraz ittim ve açılan yerlere vidaları taktım düzeldi.
musa_0 Picopat Katılım 20 Eylül 2023 Mesajlar 118 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #4 Hocam o vidayı sık kasaya sabitlemis olursun Artı 0 Eksi