RTX 4060 Ti ekran kartının değerleri düşüyor

Afterbyte

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ekran kartımın değerleri düşüyor.

1734468354994.png

Masaüstünde düşüyor oyun oynarken sorun yaratmıyor. DDU ile driver kaldırıp denedim düzelmedi. Ayrıyeten format sonrası 3 tane mavi ekran aldım 3 üde ekran kartı ile ilgili ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki ekran kartından 1 aydan kısa sürede 3 kere mavi ekran almam normal mi?
Oyun oynamadığın zaman ekran kartının değerleri düşmesi normal. Bu bir problem değil, sabit hızlarda olmaz kart. Sadece oyun oynarken ekran kartına yük bindiği için değerler artar. Masaüstünde ekran kartını zorlayacak bir şey yok.

Masaüstünde değerler her zaman düşük olur bu bakımdan sorun yok. Ancak mavi ekran kodların neydi?
Maalesef bilmiyorum ama size atabilirim isterseniz bilgili bir kişi incelemişti.
Kartın değeleri ile oynuyor musunuz? Mavi ekran yemeden önce.
Hayır örneğin bir uygulamaya tıkladım mavi ekran aldı vs. garip sebeplerden mavi ekran alıyorum.

Maalesef bilmiyorum ama size atabilirim isterseniz bilgili bir kişi incelemişti.

Merak ettim açıkçası. Bende birçok kez mavi ekran gördüm ekran kartım bozuk sanıyordum epey uğraştım ve PSU yetersizliği ile ilgili bir sorunmuş. Eğer atma şansın varsa incelerim elbette bildiğim kadarıyla.

Yeni_WinRAR_ZIP_arsivi.zip buyurun hocam yanlış atmadıysam.

Arkadaşınız doğru söylemiş GPU arızası fakat olmaması gereken bir GPU arızası. Bu 4060 Ti sistemi GPU VRAM sorunu ile çökertmiş 3 defa. Şu an ne durumda ekran kartı? Tekrar mavi ekran verdi mi? Çünkü sağlıklı herhangi bir ekran kartı hiçbir şekilde VRAM hatası vermez. Windows ta da sorun varsa belki o da buna sebep oluyor olabilir.

Arkadaşınız doğru söylemiş GPU arızası fakat olmaması gereken bir GPU arızası. Bu 4060 Ti sistemi GPU VRAM sorunu ile çökertmiş 3 defa. Şu an ne durumda ekran kartı? Tekrar mavi ekran verdi mi? Çünkü sağlıklı herhangi bir ekran kartı hiçbir şekilde VRAM hatası vermez.
Olmadık yerde hata veriyor format atmadan öncesi olsaydı atardım. Şuan oyun oynuyorum herhangi bir sıkıntı yok arada bir yapıyor bunu sorun olur mu ? Test vs. isterseniz yapabilirim.

Format attıktan sonra driverları kurdunuz mu?

Evet kurdum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı