Afterbyte Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 88 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #21 QTV dedi: Pekala. PSU marka modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kasa ile gelen Rampage 750w. Sistemi yeni almadım yalnız ocak ayında aldım.
QTV dedi: Pekala. PSU marka modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Kasa ile gelen Rampage 750w. Sistemi yeni almadım yalnız ocak ayında aldım.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.370 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2024 #22 Afterbyte dedi: Kasa ile gelen Rampage 750W. Sistemi yeni almadım yalnız ocak ayında aldım. Genişletmek için tıkla... Belki PSU ile alakalı bir problem olabilir, tam olarak neden kaynaklanıyor emin olamadım.
Afterbyte dedi: Kasa ile gelen Rampage 750W. Sistemi yeni almadım yalnız ocak ayında aldım. Genişletmek için tıkla... Belki PSU ile alakalı bir problem olabilir, tam olarak neden kaynaklanıyor emin olamadım.
Afterbyte Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 88 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #23 QTV dedi: Belki PSU ile alakalı bir problem olabilir, tam olarak neden kaynaklanıyor emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sistemi Vatan Bilgisayar'dan aldım arasam yardımcı olurlar mı?
QTV dedi: Belki PSU ile alakalı bir problem olabilir, tam olarak neden kaynaklanıyor emin olamadım. Genişletmek için tıkla... Anladım. Sistemi Vatan Bilgisayar'dan aldım arasam yardımcı olurlar mı?
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.370 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #24 Afterbyte dedi: Anladım. Sistemi Vatan Bilgisayar'dan aldım arasam yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Hala mavi ekran alıyor musun? Oyunlarda kasma, drop yeme gibi problemler oluyor mu?
Afterbyte dedi: Anladım. Sistemi Vatan Bilgisayar'dan aldım arasam yardımcı olurlar mı? Genişletmek için tıkla... Hala mavi ekran alıyor musun? Oyunlarda kasma, drop yeme gibi problemler oluyor mu?
Afterbyte Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 88 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #25 QTV dedi: Hala mavi ekran alıyor musun? Oyunlarda kasma, drop yeme gibi problemler oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Mavi ekranı şimdi almıyorum. Kasma drop sorunları olmuyor. 3 5 günde 1 haftada bir alıyorum.
QTV dedi: Hala mavi ekran alıyor musun? Oyunlarda kasma, drop yeme gibi problemler oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Mavi ekranı şimdi almıyorum. Kasma drop sorunları olmuyor. 3 5 günde 1 haftada bir alıyorum.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.370 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #26 Afterbyte dedi: Mavi ekranı şimdi almıyorum. Kasma drop sorunları olmuyor. 3 5 günde 1 haftada bir alıyorum. Genişletmek için tıkla... 1 hafta kullan eğer mavi ekran alırsan gönder, almazsan göndermek veya göndermemek senin bileceğin iş.
Afterbyte dedi: Mavi ekranı şimdi almıyorum. Kasma drop sorunları olmuyor. 3 5 günde 1 haftada bir alıyorum. Genişletmek için tıkla... 1 hafta kullan eğer mavi ekran alırsan gönder, almazsan göndermek veya göndermemek senin bileceğin iş.
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #27 Afterbyte dedi: 3 5 günde 1 haftada bir alıyorum. Genişletmek için tıkla... O ekran kartında var bir şeyler. Söylediğim gibi sağlıklı çalışan herhangi bir ekran kartının VRAM yüzünden mavi ekran vermesi imkansızdır.
Afterbyte dedi: 3 5 günde 1 haftada bir alıyorum. Genişletmek için tıkla... O ekran kartında var bir şeyler. Söylediğim gibi sağlıklı çalışan herhangi bir ekran kartının VRAM yüzünden mavi ekran vermesi imkansızdır.
Afterbyte Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 88 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #28 İsmail Evece dedi: O ekran kartında var bir şeyler. Söylediğim gibi sağlıklı çalışan herhangi bir ekran kartının VRAM yüzünden mavi ekran vermesi imkansızdır. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olabilme ihtimali var mı?
İsmail Evece dedi: O ekran kartında var bir şeyler. Söylediğim gibi sağlıklı çalışan herhangi bir ekran kartının VRAM yüzünden mavi ekran vermesi imkansızdır. Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olabilme ihtimali var mı?
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.370 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #29 Afterbyte dedi: Yazılımsal olabilme ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Bende NVIDIA kart kullanıyorum öyle bir problem yaşamıyorum.
Afterbyte dedi: Yazılımsal olabilme ihtimali var mı? Genişletmek için tıkla... Bende NVIDIA kart kullanıyorum öyle bir problem yaşamıyorum.
Afterbyte Centipat Katılım 13 Şubat 2024 Mesajlar 88 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2024 #30 QTV dedi: Bende NVIDIA kart kullanıyorum öyle bir problem yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bakalım 1 2 ay içinde almazsam garantiye göndermem.
QTV dedi: Bende NVIDIA kart kullanıyorum öyle bir problem yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bakalım 1 2 ay içinde almazsam garantiye göndermem.