Çözüldü RTX 4060 Ti Free-Sync özelliği nasıl etkinleştirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Adım adım şunları uygulayın hocam.
  • NVIDIA denetim masasını açın daha sonrasında ekrana tıklayıp G-Sync ayarlarını aktifleştire tıklayın.
  • G-Sync G-Sync compatitible ayarını açın ekranı tam ekran moduna alın.
  • G-Sync G-Sync compatible teknolojisini destekleyen ekranlar için etkinleştire tıklayın.
  • OSD üzerinden yani monitörün kendi tuşu vesaire üzerinden FreeSync'i aktifleştirin ve oyundaki G-Sync ayarını kapatıp NVIDIA'daki ayarı açın NVIDIA denetim masasındaki.

Yeni bilgisayar aldım ekran kartım RTX 4060 Ti ve aldığım monitör FreeSync Premium. Monitörün linkini vereceğim RTX 4060 ekran kartımla Free-Sync'i nasıl çalıştırabilirim?

Bu arada sürücülerin güncel olduğuna emin olun ayrıca DP kullanmak daha sağlıklı olur.
Adım adım şunları uygulayın hocam.
  • NVIDIA denetim masasını açın daha sonrasında ekrana tıklayıp G-Sync ayarlarını aktifleştire tıklayın.
  • G-Sync G-Sync compatitible ayarını açın ekranı tam ekran moduna alın.
  • G-Sync G-Sync compatible teknolojisini destekleyen ekranlar için etkinleştire tıklayın.
  • OSD üzerinden yani monitörün kendi tuşu vesaire üzerinden FreeSync'i aktifleştirin ve oyundaki G-Sync ayarını kapatıp NVIDIA'daki ayarı açın NVIDIA denetim masasındaki.

Yeni bilgisayar aldım ekran kartım RTX 4060 Ti ve aldığım monitör FreeSync Premium. Monitörün linkini vereceğim RTX 4060 ekran kartımla Free-Sync'i nasıl çalıştırabilirim?

Bu arada sürücülerin güncel olduğuna emin olun ayrıca DP kullanmak daha sağlıklı olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Çok sağ olasın kral DP ile yapacağım zaten. Monitör DP ile geliyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…