RTX 4060 Ti güç kablosu boşta

ama yani ekran kartina takilan 8 pin fakat güc kyanagina giden 8 pin degil onu anlamadim
İki adet 6+2 vardır hocam. Benim kartım 8+8 istiyor mesela, o yüzden 2 tane 6+2 koymuşlardır. Siz kartta kaç tane pin varsa ona uygun kabloyu iyice oturacak şekilde takın ve tuşa basın.

İki adet 6+2 vardır hocam. Benim kartım 8+8 istiyor mesela, o yüzden 2 tane 6+2 koymuşlardır. Siz kartta kaç tane pin varsa ona uygun kabloyu iyice oturacak şekilde takın ve tuşa basın.
rdr 2 de 40 fps aliyodum 4060 ti ile dedim acaba pinlerin yarisi guc kaynagina gitmedigi icin mi sorguladim bi

Eksik kablo olsa yük altında görüntüde sorunlar yaşardınız hocam, fps düşürmez. Ekran gider gelir.

8 gb 4060 ti ryzen 5 5600 16 gb ram
direk ön ayarlardan ultraya aldim msaa 4x te 40 30 arasi gidip geliyor, bunhn icin ayri bi konu acmistim ama cozume ulasamadim sildim bende oyunu
1080p mi? Dlss ve rtx açık mı?

1080p evet dlss kapali rtx ayari yoktu sanirim var miydi hatirlamiyorum.
Hocam dlss neden kapadınız? Dlss quality modda 60fps+ oynardınız, test videolarına bakın isterseniz. En az 80 fps 1080p ultra ayarlarda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam dlss kalitede acinca da 60a dayanmiyor bile, testlerde 80 90 fps
Niye bu kadar düşük anlayamadım.

Videoda 5600x var ancak arada ahım şahım fark yok 10-15 fps silin, o kadar fark bile yok.

evet bende anlamadim oyun hevesim kacti resmen, gta 5 te de ultrads cimenlik alana girince 30 a dusuyor, eksik bisey mi var acaba pc de anlayamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…