Merhaba. 2 gün önce vatandan RTX 4060 Ti i5 13400F bir sistem topladım sistem gayet güzel her oyunda hemen hemen performansı tatmin edici fakat The Last of Us her sistemi zorlayan bir oyun için beni çok da tatmin edemedi biliyorum oyunlar genel olarak başından beri optimizasyon sorunları var ama oyun çıkalı 7 ay olmuş durumda bu sorunlar genel olarak herkese sorduğumda bir problem olmadığı söyleniyor fakat ben oyunu Ultra ayarlar DLSS qualty ile calistirdigimda sistem 50 80 FPS arası FPS değeri veriyor bu değerin daha yüksek olması gerekmiyor mu ara sıra 45e kadar geriliyor bu değerler normal mi yoksa benim sisteminde mi bir sorun? Bilgilendirirseniz sevinirim iyi sosyaller.
Hocam oyunun optimizasyonu ciddi anlamda sıkıntılı ve aldığınız değerler bu sıkıntıya göre normal. Nvidia Geforce Experience'nin önerdiği ayarları uygulayarak çok daha iyi bir deneyim elde edebilirsiniz, ben öyle oynamıştım.
Benim i5 12400F RX 6700 XT senle aynı alıyom.
Oyunu biraz oynayın haritaları önbelleğe kaydeder düzelir sonradan belki,arkadaşın dediği gibi optimizasyon sorunlu çok.
Hocam oyunun optimizasyonu ciddi anlamda sıkıntılı ve aldığınız değerler bu sıkıntıya göre normal. NVIDIA GeForce Experience'nin önerdiği ayarları uygulayarak çok daha iyi bir deneyim elde edebilirsiniz, ben öyle oynamıştım.
Highde oynamanız daha iyi olur zorlamazsınız kartı rahat çalışır ve görüntü farkıda olmuyacaktır bence.
Benim kart 12gb o bile afterburnerle kırmızı gösteriyordu VRAM tüketimini oyun bozuk bence.