4 gün önce i5 14400F, RTX 4060 Ti 16 GB, 32 GB RAM'li hazır sistem aldım. Valorant'ta ortalama 280 FPS falan alıyorum. Nedeni nedir?
Hangi sürücülere bakmam gerekiyor NVIDIA güncel. Ayarlar fark etmiyor düşükte de aynı yüksekte de aynı FPS alıyorum.
Hocam dediğim gibi sürücüyle alakalı değildir zaten sizin problem. Özellikle Riot'un oyunlarında bazı cihazlar beklenenden düşük FPS verebiliyor ama sizin FPS bana normal gibi geldi.Intel driver Support indirdim güncelleştirme mevcut değil yazıyor.
Hocam dediğim gibi sürücüyle alakalı değildir zaten sizin problem. Özellikle Riot'un oyunlarında bazı cihazlar beklenenden düşük FPS verebiliyor ama sizin FPS bana normal gibi geldi.
Unlost FPS arttırma videosunda ki adımları yaparsan FPS'in yükselebilir. Cihaz varsayılan olarak maksimum güçte çalışmıyor olabilir.İnternetten sistem testlerini izlediğim de düşük ayarlarda 400 altına düşmüyor olarak gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.