RTX 4060 Ti için 10 bin TL monitör önerisi

Bütçe
10000
Eğer test yapıp alırsanız güzel olur. Işık sızması var mı ona da bakın ürünü aktif kullanıyorum bu arada.

Not olarak iletip depo teslimi yapıldığında, test ediyorlarmış müşteri hizmetlerinden böyle bir dönüş aldım. Evniayı mı AOC'yi mi aktif olarak kullanıyorsunuz ve ekran kartınız nedir?

Not olarak iletip depo teslimi yapıldığında, test ediyorlarmış müşteri hizmetlerinden böyle bir dönüş aldım. Evniayı mı AOC'yi mi aktif olarak kullanıyorsunuz ve ekran kartınız nedir?
Evniayı kullanıyorum ekran kartım 4070ti super. Siz kendi gözünüzle görün bence öyle alın.

Evniayı kullanıyorum ekran kartım 4070 Ti Super. Siz kendi gözünüzle görün bence öyle alın.

Sanırım öyle yapacağım gün içerisinde almayı düşünüyorum, aldığımda konu üzerinden değerlendirmesini yaparız, fikir ve yardımın için teşekkür ederim. İyi sosyaller.

Tekrardan selamlar satın aldım. Ölü piksel testi vs. yaptırdım monitör de ayarlamam gereken bir şey var mıdır? Biraz karanlık gibi geldi gözüme.

@Michael_Kaiser

Dosya Ekleri

• 30827f4f-81ec-4be0-9997-11375e425770.jpg
    235,5 KB · Görüntüleme: 6
Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun. Renk açısından evet biraz karanlık bu rehbere bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim şu an daha iyi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…