RTX 4060 Ti için 2K monitör önerisi

Bütçe
8.000-8.500

Leo18

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle selam. Yeni bir sistem topladım fakat monitör konusunda kararsızım. Sistemim kısaca şu şekilde;

i5-13400F
4060 Ti Twin X2 OC 16 GB.
32 GB RAM.

Genel olarak rekabetçi veya 3A oyunlar oynamaktayım. Monitör konusu sandığımdan daha kompleksmiş, önce pek fazla araştırmadan fiyatı dolayısıyla Monster Aryond A32 v1.3 almayı düşünmüştüm ama ufak bir araştırmayla kötü bir monitör olduğunu öğrendim. Öncelikle şunu söyleyeyim, bu PC'den önce 2016 Casper Excalibur laptop kullanıyordum yani şu an hangi monitörü alırsam alayım çağ atlamışım gibi olacak zaten ama yine de almışken en azından düzgün bir şey olsun istiyorum. Bütçem maksimum 8K civarı. Kriterlerim 2K olması, minimum 27" ve 144 Hz olması yönünde. VA veya IPS panel olması çok önemli değil, Curved takıntım da yok. Tek isteğim ghosting ve ışık sızması konusunda minimum seviye olması. Bu fiyat bandında hiç olmaması zaten mümkün değil farkındayım ama minimum düzeyde olması önemli. Ufak bir araştırma ile birkaç monitör gözüme çarptı. Aşağıya listeliyorum. Bunlar arasından hangisi alınmalı, varsa başka önerilerinizi de bekliyorum. Teşekkürler.

1- Gigabyte G27Q.

2- MSI G27CQ4.

3- Monster Aryond A32 v1.3

4- ViewSonic VX3218C-2K

5- ASUS TUF VG27AQZ.

6- AOC Q27G2E/BK

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…