RTX 4060 Ti için Palit mi Gigabyte mı?

SSQcX

Decapat
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Dual GeForce RTX™ 4070 OC Edition 12GB GDDR6X
AMD Ryzen™5 7600 AM5 3.8GHz 32MB 65W 6CE 6LCE
ASUS PRIME B620M-K AM5 mATX 6400MHz
XPG Lancer Blade Siyah DDR5 5600MHz CL46 2X8GB
Crucial 1TB P3 Plus NVMe M.2 SSD
ZALMAN S4 PLUS
MegaMax 600W PSU
1. CASPER Excalibur 27” Curved 200Hz 1ms
2. 20” 75hz 5ms
Sony Dualshock 4
4060 Ti almayı düşünüyorum. Aslında aklımda Palit marka olan vardı ama baktığımda Gigabyte ve Palit'in 3 fanlı modelleri çok yakın bir fiyatta Palit'in soğutma petekleri biraz daha kalın ve daha uzun Gigabyte'ta benzeri. Sizce hangisini almak daha mantıklı?

Bence ikisinin de inceleme videolarını izlerin eğer arada çok bariz bir sıcaklık ve performans farkı yoksa hangisi daha ucuzsa ona yönelin.

gigabyte ın ucuz serileri 3 fanlı da olsa alınmaz. piyasadaki en leş ürünler.
hangi modelleri düşünüyorsunuz?

Hangisi daha iyi bilmiyorum 4060 Gigabyte kullanıyorum herhangi bir bir sorun yaşamadım. Uncharted, Battlefield 2042, Last of Us part 1 vb. oyunlar Ultra oynamam rağmen ısınma sorunu yaşamıyorum.

Hangisi daha iyi bilmiyorum 4060 Gigabyte kullanıyorum herhangi bir bir sorun yaşamadım. Uncharted, Battlefield 2042, Last of Us part 1 vb. oyunlar Ultra oynamam rağmen ısınma sorunu yaşamıyorum.

Ti modelini alacağım daha kuvvetli olduğu için ısınır diye düşünüyorum.

Gigabyte'ın ucuz serileri 3 fanlı da olsa alınmaz. Piyasadaki en leş ürünler.
Hangi modelleri düşünüyorsunuz?

Palit 4060 Ti jetstream 16 GB ve Gigabyte 4060 Ti Eagle 8 GB Gigabyte 8 GB'lık sürümünü 16k ya satıyor Palit ise 16 GB modelini bu fiyata satıyor Amerika'nın en çok satan markalarından olduğu için Palit'i tercih edeceğim gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…