C CemKartal Centipat Katılım 10 Kasım 2024 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:08 #1 Merhaba, RTX 4060 Ti 8 GB ekran kartını kullanıyorum. Sizce 2K'ya geçsem sıkıntı yaşar mıyım? Bir sene idare etse yeter benim için.
Merhaba, RTX 4060 Ti 8 GB ekran kartını kullanıyorum. Sizce 2K'ya geçsem sıkıntı yaşar mıyım? Bir sene idare etse yeter benim için.
wfezilla Yoctopat Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:13 #2 8 GB ile gecmek mantiksiz olur.
cinarer1 Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 154 Çözümler 2 Dün 20:13 #3 CemKartal dedi: Merhaba, RTX 4060 Ti 8 GB ekran kartını kullanıyorum. Sizce 2 bin TL'ye geçsem sıkıntı yaşar mıyım? Bir sene idare etse yeter benim için. Genişletmek için tıkla... İşlemci iyiyse idare eder ancak 8 GB günümüz için az.
CemKartal dedi: Merhaba, RTX 4060 Ti 8 GB ekran kartını kullanıyorum. Sizce 2 bin TL'ye geçsem sıkıntı yaşar mıyım? Bir sene idare etse yeter benim için. Genişletmek için tıkla... İşlemci iyiyse idare eder ancak 8 GB günümüz için az.
wfezilla Yoctopat Katılım 22 Kasım 2025 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 20:15 #4 cinarer1 dedi: İşlemci iyiyse idare eder ancak 8 GB günümüz için az. Genişletmek için tıkla... 2K gecilirse ekran kartina yuk biner, islemciyle alakasi yok.
cinarer1 dedi: İşlemci iyiyse idare eder ancak 8 GB günümüz için az. Genişletmek için tıkla... 2K gecilirse ekran kartina yuk biner, islemciyle alakasi yok.
cinarer1 Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 154 Çözümler 2 Dün 20:16 #5 wfezilla dedi: 2K gecilirse ekran kartina yuk biner, islemciyle alakasi yok. Genişletmek için tıkla... Bir anlık dalgınlığıma gelmiş.
wfezilla dedi: 2K gecilirse ekran kartina yuk biner, islemciyle alakasi yok. Genişletmek için tıkla... Bir anlık dalgınlığıma gelmiş.