RTX 4060 Ti ile BeamNG.drive kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

XzelBest

Yoctopat
Daha fazla  
BeamNG.drive Normal Ayarların bir kaç tane ayarını değiştirip yükseğe aldım ama normalde de kasıyor, o ayarda da kasıyor ve fazla mod yok. Toplam 15-20 tane mod vardır.

Sistem özellikleri: MSI 4060 Ti 8 GB, Ryzen 5 8400F, MSI Pro B650M-B32 GB DDR5 6000MHz RAM.

Hocam güncelleme geldi yakında, acaba ondan mı diyeceğim de 4060 Ti yapmaması lazım yaaa Update rate yüksekte kalmış olabilir mi ama yine kasamaması lazım

Hangi haritada oynuyorsunuz? Ben yanılmıyorsam West coast ta oynuyorum 4060 ile şehir içinde 30 FPS civarlarında alıyorum orta-yüksek ayarlarda.

Hangi haritada oynuyorsunuz? Ben yanılmıyorsam West coast ta oynuyorum 4060 ile şehir içinde 30 FPS civarlarında alıyorum orta-yüksek ayarlarda.
evet west coasta oynuyorum eğerki haritandansa büyük bir harita önebilir misin

Ekran kartınız güncel midir?
evet ekran kartım güncel ayın 13 ünde günceledim

En üst ayarlarda R5 5500, 32 GB RAM ve RX 6600 XT ile haritaya göre ortalamada 50-60 FPS alıyorum. Nasıl bir sorun yaşıyorsunuz tam olarak? FPS drop mu giriyor yoksa başka bir durum mu?
haritadan haritaya değişebilir heralde bende tam bilmiyorum drop fln coook nadiren

Hocam güncelleme geldi yakında, acaba ondan mı diyeceğim de 4060 Ti yapmaması lazım yaaa Update rate yüksekte kalmış olabilir mi ama yine kasamaması lazım
vallahi bende bilmiyorumki bende fazla anlamıyorum

Haritadan haritaya değişiyor. Başka 4060 kullanan arkadaşlarımdada aynı. 0.38 güncellemesi ile alakası yok ben aldığımda oyun 0.33'dü o zamanda aynıydı hala aynı. İtaly haritasıda oynayabilirsiniz orası biraz daha optimize ve güzel daracık virajlı yollar çok. Harita modlarından anlamıyorum oyunun kendi mapleri tercihimdir her ne kadar FPS sorunu olsa da. Ben mayıs ayındaki sürcüyü kullanıyorum sendeki sorun bende de var.

peki italya haritasi oyunda var mı yoksa indireyim mi internetden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…