RTX 4060 Ti ile CS2'de rakipler ışınlanarak çıkıyor

İşletim sistemi
Windows 11

reygker

Hectopat
Merhaba. Sistemim 4060 Ti 8 GB, i5 13400F 16 GB DDR4 RAM İncehesap hazır sistemi çoğu oyunda tatmin edici performans alıyorum. CS2'de 280 civarı FPS alabiliyorum.
İnternetim kablolu. Yaklaşık 10 yıldır aynı ama son 1 aydır oyunda rakipler karşıma ışınlanarak çıkıyor. Oyun içinde FPS, ping, ms vs değerlerine baktığım zaman ms değerinin adam karşıma çıktığı anda anlık 4 seviyesinden 8-9 olduğunu görüyorum ama çok az bir fark gibi geldiği için emin değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şunları denemeni istiyorum; DNS değiştirip test et, Başka bir modem ile test et, oyun içinde konsola net_graph 1 yazarak paket kaybını söyle, Ethernet kablonu değiştirmeyi dene, bunları denediğinde neler oluyor bana buradan yaz. Ama büyük ihtimalle internetin stabil olmadığı içindir. Pingin ne kadar az olsada sürekli değişiyorsa bu oyun içinde sıkıntı yaratabilir.

DNS nasıl değiştirilir bir bakacağım. Ayrıca modemi de resetlersem işe yarar gibi geldi. Bir yandan CS'yi sil yükle yapacağım. Dediğin komut artık CS2 de yok net_graph 1 artık konsolda çalışmıyor direk oyun içi ayarlar bölümünden açabiliyorsun istediğin değerleri bende hepsi açık herhangi bir paket kaybı görünmüyor. Dediğim gibi sadece adam gördüğümde 4 olan ms bir anda 8-9 hatta 10 oluyor ondan şüpheleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…