RTX 4060 Ti ile Mortal Kombat 11 çok kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

eminn_blt

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32
SSD veya HDD modeli
2
Ekran kartı
4060Ti
İşlemci
i7 14700K
Mortal Kombat 11 aldım Microsoft Store'dan. Bilgisayara indirdim ama oynarken cok kasıyor. Oyun ıcında sureklı bır kasma yapıyor. Duzgunce oynanmıyor. Çözümünü bilen var mı? Bir yardımcı olursanız güzel olur. Bilgisayarımda kötü bir şey değil: 4060 Ti, i714700K 32 GB RAM var yanı bilgisayar donanım olarak cok ıyı. Zaten sadece bu oyunda kasma yapıyor. Diğer her türlü oyunu rahat bır sekılde oynuyorum.

Mortal Kombat 11 aldım Microsoft Store'dan. Bilgisayara indirdim ama oynarken cok kasıyor. Oyun ıcında sureklı bır kasma yapıyor. Duzgunce oynanmıyor. Çözümünü bilen var mı? Bir yardımcı olursanız güzel olur. Bilgisayarımda kötü bir şey değil: 4060 Ti, i714700K 32 GB RAM var yanı bilgisayar donanım olarak cok ıyı. Zaten sadece bu oyunda kasma yapıyor. Diğer her türlü oyunu rahat bır sekılde oynuyorum.
Online mı oynuyorsunuz? Online ise eğer internetinizin iyi olması lazım ping değeriniz arttıkça kasma artar.

Hayır Online girmiyorum tek başıma oynarkende aynı şekilde kasıyor arkadaşlarla 2 koldan oynamak istesekde aynı şekilde kasıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı