Darboğaz yapmaz hocam, o yüzden attım. Üstteki mesajımda ufak bir video bırakmıştım, ona bakın isterseniz.Hocam beğenmedim atmışsınız fakat günlerdir sistem alacağım için forumlarda dolaşıyorum kendi gördüğümü söyledim.
Darboğaz yapmaz hocam, o yüzden attım. Üstteki mesajımda ufak bir video bırakmıştım, ona bakın isterseniz.Hocam beğenmedim atmışsınız fakat günlerdir sistem alacağım için forumlarda dolaşıyorum kendi gördüğümü söyledim.
5600X, 4000MHz CL14 RAM, RTX3090 ile 1080p çözünürlükte darboğaz yapıyordu.
5600X, 4000MHz CL14 RAM, RTX3090 ile 1080p çözünürlükte darboğaz yapıyordu.
4K da bile 5600X 3090'ı besleyemez kanka.
Hayır efendim1080P’de yapabilir hazır sistem mi alacaksınız ?
3090’dan bahsediyorsunuz hocam bi zahmet yapsın.
Hocam beğenmedim atmışsınız fakat günlerdir sistem alacağım için forumlarda dolaşıyorum kendi gördüğümü söyledim.
Bütçeniz yetiyorsa bence 4060 7600 kombinasyonu yapın. Hem AM5 sokete geçmiş olursunuz şayet hazır sistem alacaksanız.
hazır sistem değil sadece bütçemi rahatlatmak istiyorum3090’dan bahsediyorsunuz hocam bi zahmet yapsın.
Hocam beğenmedim atmışsınız fakat günlerdir sistem alacağım için forumlarda dolaşıyorum kendi gördüğümü söyledim.
Bütçeniz yetiyorsa bence 4060 7600 kombinasyonu yapın. Hem AM5 sokete geçmiş olursunuz şayet hazır sistem alacaksanız.
4K da bile 5600X 3090'ı besleyemez kanka.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.