Çözüldü RTX 4060 Ti ile RDR 2 kasıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

miitsuri0

Hectopat
Daha fazla  
RAM
32
Ekran kartı
RTX 4060 Ti
İşlemci
Ryzen 5 5600x
Oyunu ilk başlarda rahatça ultrada oynayabiliyordum fakat oyuna şimdi girdiğim zaman aşırı bir şekilde FPS düşüşü yaşıyorum ve sebebini anlayamadım. Ne yapmam gerek acaba, yardım eder misiniz? Önceden böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem ile 2k Ultra ayarlarda 40-60 arası FPS alırsınız zaten. FHD de ise 55-65. Belki eskiden tüm ayarlarınız full değildir.

Bu sistem ile 2K Ultra ayarlarda 40-60 arası FPS alırsınız zaten. FHD de ise 55-65. belki eskiden tüm ayarlarınız full değildir.

Abicim 40-60tan daha yüksek FPS alıyordum, driver güncellemelerimi yaptıktan sonra oyuna girdim ve 1FPS alıyorum, ayarları değiştirmeyi de denedim ama fayda etmedi. Diğer oyunları hala rahatlıkla oynayabiliyorum bu sıkıntı sadece RDR2'de var şu an, Steam'e baktım benimle aynı sorunu yaşayanlar olmuş. Ayrıca eskiden ayarlarıma da baktım ve hepsi ultradaydı zaten sıkıntısız oynuyordum oyunu akıcı şekilde, ben neden böyle olduğunun sebebini soruyorum orada belirtmişim sıkıntımı

MSAA açıksa kapat.
Kapalıydı da şimdi oyuna girince birden düzeldi, gece neden böyle oldu anlayamadım yine de teşekkürler cevap için

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı