tardub7 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 327 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar bir sistem alacağım ve darboğaz yapar mı diye sormak istiyorum. Sistemin geri kalanı. RAM: 32 GB 3600 MHz DDR4. İşlemci: Ryzen 7 5700X + sıvı soğutma. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2024
Merhaba arkadaşlar bir sistem alacağım ve darboğaz yapar mı diye sormak istiyorum. Sistemin geri kalanı. RAM: 32 GB 3600 MHz DDR4. İşlemci: Ryzen 7 5700X + sıvı soğutma.
Çözüm A1peren 11 Temmuz 2024 tardub7 dedi: Merhaba arkadaşlar bir sistem alacağım ve darboğaz yapar mı diye sormak istiyorum. Sistemin geri kalanı. RAM: 32 GB 3600 MHz DDR4. İşlemci: Ryzen 7 5700X + sıvı soğutma. Genişletmek için tıkla... Yapmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan da görebilirsin.
tardub7 dedi: Merhaba arkadaşlar bir sistem alacağım ve darboğaz yapar mı diye sormak istiyorum. Sistemin geri kalanı. RAM: 32 GB 3600 MHz DDR4. İşlemci: Ryzen 7 5700X + sıvı soğutma. Genişletmek için tıkla... Yapmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan da görebilirsin.
A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 11 Temmuz 2024 #2 tardub7 dedi: Merhaba arkadaşlar bir sistem alacağım ve darboğaz yapar mı diye sormak istiyorum. Sistemin geri kalanı. RAM: 32 GB 3600 MHz DDR4. İşlemci: Ryzen 7 5700X + sıvı soğutma. Genişletmek için tıkla... Yapmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan da görebilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
tardub7 dedi: Merhaba arkadaşlar bir sistem alacağım ve darboğaz yapar mı diye sormak istiyorum. Sistemin geri kalanı. RAM: 32 GB 3600 MHz DDR4. İşlemci: Ryzen 7 5700X + sıvı soğutma. Genişletmek için tıkla... Yapmaz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan da görebilirsin.
Efe Kaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.122 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #3 Yapmaz aksine çok iyi kombinasyon. Artı 0 Eksi