spstik Picopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #1 RAM 16GB tek soket Ekran kartı 4060Ti Anakart hatirlamıyorum ama iyi İşlemci 5 7500F Aninda 0 FPS oluyor. Zaten 2-3 kere olduktan sonra beni oyundan atiyor ve bu sadece Valorant'ta oluyor. R6 denedim CS denedim hicbirinde olmadi. Yardim edin. Daha bugün sil yukle yaptım. Virüs de yok.
Aninda 0 FPS oluyor. Zaten 2-3 kere olduktan sonra beni oyundan atiyor ve bu sadece Valorant'ta oluyor. R6 denedim CS denedim hicbirinde olmadi. Yardim edin. Daha bugün sil yukle yaptım. Virüs de yok.
E EniomuS Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #2 Hata kodu var mı? Artı 0 Eksi
KS KS spstik Picopat Katılım 15 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2024 #3 EniomuS dedi: Hata kodu var mı? Genişletmek için tıkla... hayir sadece alt tab atarmiscasina oyundan atiyor sicaklik degerlerim stabil sivi sogutucu kullaniroyrum valoda 50 derecelerde Son düzenleme: 15 Eylül 2024 Artı 0 Eksi
EniomuS dedi: Hata kodu var mı? Genişletmek için tıkla... hayir sadece alt tab atarmiscasina oyundan atiyor sicaklik degerlerim stabil sivi sogutucu kullaniroyrum valoda 50 derecelerde
L Lysonvpn Femtopat Katılım 8 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #4 spstik dedi: Hayir sadece Alt Tab atarmiscasina oyundan atiyor Sicaklik degerlerim stabil sivi sogutucu kullaniroyrum Valorant'ta 50 derecelerde Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü? Artı 0 Eksi
spstik dedi: Hayir sadece Alt Tab atarmiscasina oyundan atiyor Sicaklik degerlerim stabil sivi sogutucu kullaniroyrum Valorant'ta 50 derecelerde Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdün mü?