RTX 4060 Ti kart için marka önerisi

Orhan Z

Megapat
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 4060 Ti ekran kartı almak istiyorum 2K veya 4K oyun oynamak gibi bir niyetim yok ben 1080p de en iyi FPS ve akıcılık istiyorum. Ekran kartımın MSI markası olmasını istiyorum çünkü tüm PC parçalarım MSI. Ekran kartının 12 veya 16 GB olmasını istiyorum ileriye dönük olması için. 16 GB 4060 Ti Slim modeli var bu modelin diğerlerinden farkı nedir? Gaming X Trio almak istiyorum ama onun 8 GB versiyonu var 12 veya 16 GB versiyonu yok Gaming X modeli var 16 GB aralarındaki fark nedir? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:

3 kartın fiyatınada 4060 Ti normal PC toplanıyor xd

RTX 4060 Ti 12 GB VRAM'li versiyonu yok sanırım 8 veya 16 var.

Amazon.com.tr bunu alın.

Hocam o modellere o kadar vermeye gerek var mı? İsterseniz şu modele bakın en azından 4070 MSI NVIDIA GeForce RTX 4070 Ventus 3X OC 12 GB GDDR6X 192 Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri

Haklısın hocam ama MSI markası bu şekilde ne yapalım bende MSI istiyorum.

Ventus medellerinin soğutması iyi değil diyorlar.

Usta öbür türlü paranı çöpe atacaksın en azından 3 fanlı önümüz kış sorun olmaz.

Hepsi bu bütçede çöp. 4070 var bu paraya. Gainward 4060 Ti 13.000 lira. İlla 4060 Ti alacaksan bunu al. Vram yetmez diyenler sallıyor sadece. İki tane kanalın videosunu izlemiş gelmişler. 8 GB 1080P'de yeter. 16 GB gereksiz bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…