Fiyat olarak bakmayın çünkü hazır sistemlerde hiç oynama yok ekran kartı için 6 bin liralık oynama hazır sistemde oynamıyor arada hiç fark yok hangisi iyise onu almak istiyorumf akat sistemler aynı sanırım sadece ASUS'un Name'i olduğu için o kadar pahalı olduğunu düşünüyorum.
Yani Vulcan olan sistemi almamı söylüyorsunuz öyle mi?
Fiyat olarak bakmayın çünkü hazır sistemlerde hiç oynama yok ekran kartı için 6 bin liralık oynama hazır sistemde oynamıyor arada hiç fark yok hangisi iyise onu almak istiyorumf akat sistemler aynı sanırım sadece ASUS'un Name'i olduğu için o kadar pahalı olduğunu düşünüyorum.
Başlığı bulup baktım. Kesinlikle Vulcan olanı alın iki kart arasında öyle ahım şahım bir fark yok hatta soğutma performansı açısından aynı bile diyebilirim. 1K'ya Kaan'ın dediği gibi soğutucu alırsınız. 1K fark yokmuş pardon ama yine de Galax almanızı tavsiye ederim üzecek bir marka değil. Dediğiniz gibi ASUS'un sadece adı var, üst segment modeli olsa neyse...
Başlığı bulup baktım. Kesinlikle Vulcan olanı alın iki kart arasında öyle ahım şahım bir fark yok hatta soğutma performansı açısından aynı bile diyebilirim. 1k'ya Kaan'ın dediği gibi soğutucu alırsınız.