RTX 4060 Ti mı RX 6700XT mi?

Dostum 2. elde çok ucuza RX6800 ya da 3070 bulabilirsin.
Biraz daha çıkarım dersen 6900XT ya da 3080Tİ/3090 alırsın çok memnun kalırsın.

Bu kartlar varken 4060 Ti'a 15k verilmez.

15k verip Ventus alınmaz.

@enesserdemm 3070 öneren adamın lafını dinlemek senin için büyük bir hata olacaktır güzel kardeşim. Yorumları okumayı bırakabilirsin. Buranın tadı kaçtı. İyi sosyaller size.

Halen mi sürücü halen mi wattman hani düzelmişti? Ama merak etmeyin RTX 7 serisinde bu sefer kesin düzeltildi :) yok arkadaş ikinci el AMD almayı düşünüyordum vazgeçtim elimde kalır patlar zor kazandığımız para hiç olur. Kimse kusura bakmasın herkesin kendi tercihi tabi ki.

Sonra niye önyargı var demeyin durduk yere olmuyor bu önyargılar. Kim istemez daha az para verip daha iyi performans almayı. Şimdi yazanlar olur nvidia kartlarda da sorun çıkıyor diye. Amacım tartışmak değil. Kim ne istiyorsa alsın benim fikrim bu.

Cidden bir ara 9000 9500 TL'le 6900 XT almayı düşündüm hatta tam alıyordum satılmıştı.

Ha Nvidianın da belasını versin ki şunlara 16 GB koymuyor. 4060ti 16 GB 17 binden başlıyor. 2K için en alt seviye bu olsa gerek bani 4 serisi için.

Ne tarz oyunlar oynadığına bağlı biraz. CS2, LoL gibi oyunlar oynuyorsan yüksek FPS için kas gücüne ihtiyacın var. Dolayısıyla 6700XT, 6800, RTX 3070 gibi kartlar bakabilirsin ikinci el. Genelde hikayeli oyunlar oynuyorsan 4060 Ti teknoloji bakımından daha önde. Buna göre kararını vermeni tavsiye ederim.

Halen mi sürücü halen mi WattMan hani düzelmişti? Ama merak etmeyin RTX 7 serisinde bu sefer kesin düzeltildi :) yok arkadaş ikinci el AMD almayı düşünüyordum vazgeçtim elimde kalır patlar zor kazandığımız para hiç olur. Kimse kusura bakmasın herkesin kendi tercihi tabii ki.

Sonra niye ön yargı var demeyin durduk yere olmuyor bu ön yargılar. Kim istemez daha az para verip daha iyi performans almayı. Şimdi yazanlar olur NVIDIA kartlarda da sorun çıkıyor diye. Amacım tartışmak değil. Kim ne istiyorsa alsın benim fikrim bu.

Cidden bir ara 9000 9500 TL'le 6900 XT almayı düşündüm hatta tam alıyordum satılmıştı.

Ha NVIDIA'nın da belasını versin ki şunlara 16 GB koymuyor. 4060 Ti 16 GB 17 binden başlıyor. 2K için en alt seviye bu olsa gerek bani 4 serisi için.

AMD kart alacağım suyun rengini bulandırma.😠😡☹️🫤😓😓😓😓😓☹️🙁😕

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı