RTX 4060 Ti oyunlarda 70-100 FPS'e düşüyor

Hocam V-Sync açık mı FPS'i sınırlandırır monitörün Hz miktarına göre.

V-Sync kapalı.

Keskinleştirme kıs. Eğer grafiği yükseltince kasma geçiyorsa işlemcin ısınıp frekans düşürüyor olabilir. Afterburner indirip oyun içinde işlemci sıcaklığını atar mısın?

Atarım indireyim.

NVIDIA minimum 550 demiyor zaten PC'yi ben toplamadım bir tanıdık topladı.

MSI Afterburner ile sıcaklık ve frekans değerlerini atarsan iyi olur. Muhtemelen ısınıyor işlemci.

Hocam grafikler bu şekiklde oyun içi SS atacaktım ama site kabul etmedi onları.

Keskinleştirme kıs. Eğer grafiği yükseltince kasma geçiyorsa işlemcin ısınıp frekans düşürüyor olabilir. Afterburner indirip oyun içinde işlemci sıcaklığını atar mısın?

Kasma olmuyor 0 kasma işlemcimde normal değerlerde seyir ediyor high ve normal garfiklerde de aynı grafikleri en yükseğe alsam da aynı.

MSI Afterburner ile sıcaklık ve frekans değerlerini atarsan iyi olur. Muhtemelen ısınıyor işlemci.

Acaba PSU yetersiz geliyor olabilir mi?

Acaba PSU yetersiz geliyor olabilir mi?

Anladım hocam teşekkür ederim BIOS'tan XMP ayarı yaptım biraz da olsa FPS artışı oldu mesela 90 FPS aldığım yerlerde 110-120 almaya başladım 150'lere kadar çıktığı yerler var ancak hala tatmin edici değerler değil şehir içinde bile 150 civarı FPS vermesi lazım ileriki zamanda AMD tabanına dönmeyi düşünüyorum şu anlık bu değerlerde gezincem.

Dosya Ekleri

• Grand Theft Auto V Screenshot 2024.12.16 - 22.44.30.92.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 20
  • Grand Theft Auto V Screenshot 2024.12.16 - 22.44.30.92.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 17
  • Grand Theft Auto V Screenshot 2024.12.16 - 22.44.34.29.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 18
  • Grand Theft Auto V Screenshot 2024.12.16 - 22.44.38.19.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 21
  • Grand Theft Auto V Screenshot 2024.12.16 - 22.44.44.29.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…