RTX 4060 Ti PC vs RX 7700XT PC

321871

Hectopat
Donanım Arşivi'nin hazırladığı mağaza fiyatı 25.999 TL olacak 2 sistem var ve aralarındaki tek fark ekran kartı. RX 7700 XT hiç güvenemiyorum yazılım sorunları vesaire hala var mı yok mu gram bilmiyorum daha hala AMD ekran kartı kullanıp sorun yaşayan var mı acaba? Bir yandanda RX 7700 XT RTX 4060 Ti'a göre çok daha iyi performans veriyor. Valorant CS gibi oyunlar oynuyorum. Bir de uzun vadede hangisi beni daha uzun süre götürür?

3080 sahibiyim, DLSS'i çıktığı günden beridir kullanmıyorum çünkü bariz kaliteyi düşürüyor. Bu iki kart arasında sadece performans değil bellek farkı da var. NVIDIA tarafının DLSS frame falan teknolojilerini kullanmayacaksan 7700 XT kesinlikle daha uzun ömürlü olur.

reis ben yükseltme yapıcam burda bu yükseltmeler yok ondan itopyadan alıcam da uzun vadede hangisi daha uzun ömürlüdür?

3080 sahibiyim, DLSS'i çıktığı günden beridir kullanmıyorum çünkü bariz kaliteyi düşürüyor. Bu iki kart arasında sadece performans değil bellek farkı da var. NVIDIA tarafının DLSS frame falan teknolojilerini kullanmayacaksan 7700 XT kesinlikle daha uzun ömürlü olur.
hocam ben cs valo gibi oyunlar oynuyorum aradada hikaye oyunları giriyorum

reis ben yükseltme yapıcam burda bu yükseltmeler yok ondan itopyadan alıcam da uzun vadede hangisi daha uzun ömürlüdür?
İtopya ile bu sistem neredeyse aynı,sadece itopya daha pahalı büyük ihtimallede daha fazla stokları var. Sinerjide ki sisteme 1TB ssd alıp keyfime bakardım ileride de(1 ay sonra filan) islemciye hava soğutucu takardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı