Çözüldü RTX 4060 Ti R5 5600 sistemde FC25 240 FPS'ten 120 FPS'e düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

yusuf_

Hectopat
Sistemim 4060 Ti.
Ryzen 5 5600.

Normalde oyun içi 240 civarı FPS alırken birden yarı yarıya düştü ve akıcı bir oyun deneyimi yaşayamıyorum şu an. NVIDIA'ya yeni geçtiğim için yapmam gereken ayarları da çok bilmiyorum. Şu an FPS 120 civarlarında takılıyor hiç ayar değiştirmemiş olmama rağmen.

Çözüm

Oyun ayarlarını değiştirince FPS değişmiyor ki. Optimize de ettim hala daha aynı. Kafaya takılmayacak gibi değil mis gibi akan oyunu kasa kasa oynuyorum şu an.

Merhaba NVIDIA App indirin ardından sürücüleri kontrol edip NVIDIA App üzerinden FC 25'i optimize et deyin sorununuz bir ihtimal çözülecektir.

Denedim ama işe yaramadı.

Arkadaşlar oyundaki bir tane ayar oyunu yeniden başlatmadan değişmiyormuş. O ayarın Max'da olmasından ötürü düşükmüş FPS. Çözüldü olarak işaretlemeyi bilmiyorum.

Hocam Ultra ayarlarda 120 FPS falan maç içinde normal aslında siz maç içindemi yoksa farklı mı 120 FPS alıyorsunuz.

Merhaba NVIDIA App indirin ardından sürücüleri kontrol edip NVIDIA App üzerinden FC 25'i optimize et deyin sorununuz bir ihtimal çözülecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam maç içinde ama normalde dediğim gibi daha yüksek alıyordum ve oyun yağ gibi akıyordu.

Hocam benchmark testlerinde ultrada 120 FPS 110 FPS arası dönüyor çok kafaya takmaya gerek yok eğer ultrada oynuyorsanız eğer Ultra değilse driverlara bakın NVIDIA Experience uygulamasındanda optimize edin oyunu öyle deneyin.

Oyun ayarlarını değiştirince FPS değişmiyor ki. Optimize de ettim hala daha aynı. Kafaya takılmayacak gibi değil mis gibi akan oyunu kasa kasa oynuyorum şu an.

Denedim ama işe yaramadı.

Arkadaşlar oyundaki bir tane ayar oyunu yeniden başlatmadan değişmiyormuş. O ayarın Max'da olmasından ötürü düşükmüş FPS. Çözüldü olarak işaretlemeyi bilmiyorum.

Çözüm
Hangi ayar tam olarak knk

Hangi ayar hacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…