KaanDemircan Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #11 @ahmet can balcı @380054 @Rouly @picl zhmey @Eagle_Paw @Undeleteable / 4070 alsam kaçlık darboğaz yapar bilgisi olan arkadaş cevaplıyabilirse iyi olur
@ahmet can balcı @380054 @Rouly @picl zhmey @Eagle_Paw @Undeleteable / 4070 alsam kaçlık darboğaz yapar bilgisi olan arkadaş cevaplıyabilirse iyi olur
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #12 KaanDemircan dedi: @ahmet can balcı @380054 @Rouly @picl zhmey @Eagle_Paw @Undeleteable / 4070 alsam kaçlık darboğaz yapar bilgisi olan arkadaş cevaplıyabilirse iyi olur Genişletmek için tıkla... Herkesi etiketlemenize gerek yok konuya mesaj atmanız yeterli hocam. 1080p'de darboğaz yersiniz. 2K'da yemezsiniz. 1080 için kullanacaksanız iyi bir soğutucu ile OC yaparsanız darboğaz hemen hemen yok olur.
KaanDemircan dedi: @ahmet can balcı @380054 @Rouly @picl zhmey @Eagle_Paw @Undeleteable / 4070 alsam kaçlık darboğaz yapar bilgisi olan arkadaş cevaplıyabilirse iyi olur Genişletmek için tıkla... Herkesi etiketlemenize gerek yok konuya mesaj atmanız yeterli hocam. 1080p'de darboğaz yersiniz. 2K'da yemezsiniz. 1080 için kullanacaksanız iyi bir soğutucu ile OC yaparsanız darboğaz hemen hemen yok olur.
Undeleteable Zeptopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ağustos 2023 #13 KaanDemircan dedi: @ahmet can balcı @380054 @Rouly @picl zhmey @Eagle_Paw @Undeleteable / 4070 alsam kaçlık darboğaz yapar bilgisi olan arkadaş cevaplıyabilirse iyi olur Genişletmek için tıkla... 5600 ile sorun çıkarmayacak derecede darboğaz yapıyor, 5600X ile de bu civarda olur.
KaanDemircan dedi: @ahmet can balcı @380054 @Rouly @picl zhmey @Eagle_Paw @Undeleteable / 4070 alsam kaçlık darboğaz yapar bilgisi olan arkadaş cevaplıyabilirse iyi olur Genişletmek için tıkla... 5600 ile sorun çıkarmayacak derecede darboğaz yapıyor, 5600X ile de bu civarda olur.
KaanDemircan Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #14 @ahmet can balcı ben AMD'nin kutuda verdiği soğutucuyu kullanıyorum sence yeterli mi? Bir de OC nasıl yapılır onu da gösterirsen iyi olur.
@ahmet can balcı ben AMD'nin kutuda verdiği soğutucuyu kullanıyorum sence yeterli mi? Bir de OC nasıl yapılır onu da gösterirsen iyi olur.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #15 KaanDemircan dedi: @ahmet can balcı ben AMD'nin kutuda verdiği soğutucuyu kullanıyorum sence yeterli mi? Bir de OC nasıl yapılır onu da gösterirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... OC olayını başka bir konu açarsanız orda konuşuruz. Bu sıcaklarda stok soğutucu yeterli olmayabilir. Kule tipi işinizi baya bir görür.
KaanDemircan dedi: @ahmet can balcı ben AMD'nin kutuda verdiği soğutucuyu kullanıyorum sence yeterli mi? Bir de OC nasıl yapılır onu da gösterirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... OC olayını başka bir konu açarsanız orda konuşuruz. Bu sıcaklarda stok soğutucu yeterli olmayabilir. Kule tipi işinizi baya bir görür.
Undeleteable Zeptopat Katılım 18 Ağustos 2023 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Diğer 18 Ağustos 2023 #16 KaanDemircan dedi: @ahmet can balcı ben AMD'nin kutuda verdiği soğutucuyu kullanıyorum sence yeterli mi? Bir de OC nasıl yapılır onu da gösterirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Stok fan yetersiz, üstüne overclock pişirir. Ki yapmanıza gerek yok, besler 4070'i çok az darboğaz ile.
KaanDemircan dedi: @ahmet can balcı ben AMD'nin kutuda verdiği soğutucuyu kullanıyorum sence yeterli mi? Bir de OC nasıl yapılır onu da gösterirsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Stok fan yetersiz, üstüne overclock pişirir. Ki yapmanıza gerek yok, besler 4070'i çok az darboğaz ile.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #17 Undeleteable dedi: Stok fan yetersiz, üstüne overclock pişirir. Ki yapmanıza gerek yok, besler 4070'i çok az darboğaz ile. Genişletmek için tıkla... Darboğaz OC yapıldığında tamamen yok oluyor. Ben stok soğutucuyu OC'siz kullanacak sandım.
Undeleteable dedi: Stok fan yetersiz, üstüne overclock pişirir. Ki yapmanıza gerek yok, besler 4070'i çok az darboğaz ile. Genişletmek için tıkla... Darboğaz OC yapıldığında tamamen yok oluyor. Ben stok soğutucuyu OC'siz kullanacak sandım.
Rouly Hectopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 3.883 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #18 KaanDemircan dedi: @ahmet can balcı @380054 @Rouly @picl zhmey @Eagle_Paw @Undeleteable / 4070 alsam kaçlık darboğaz yapar bilgisi olan arkadaş cevaplıyabilirse iyi olur Genişletmek için tıkla... YT'ye ryzen 5 5600x rtx 4070 test yazarsan sonucu görürsün.
KaanDemircan dedi: @ahmet can balcı @380054 @Rouly @picl zhmey @Eagle_Paw @Undeleteable / 4070 alsam kaçlık darboğaz yapar bilgisi olan arkadaş cevaplıyabilirse iyi olur Genişletmek için tıkla... YT'ye ryzen 5 5600x rtx 4070 test yazarsan sonucu görürsün.