RTX 4060 Ti R5 7600'e darboğaz yapar mı?

kerokeyn

Yoctopat
Daha fazla  
RTX 4060 Ti R5 7600 bir sistem toplamayı düşünüyorum darboğaz yapar mı? Anakart olarak A620M düşünüyorum daha mantıklı bir seçenek varsa söyleyebilirsiniz. Ayrıca RTX 4060 Ti yerine RX 7700 XT de düşünüyorum hangisi daha mantıklı olur? RX 7700 XT daha mantıklı ise R5 7600 ile darboğaz yapar mı? Hazır sistem önerilerine de açığım parça önerilerine de açığım.

İlgilenirseniz sevinirim teşekkür ederim.

RTX 4060 Ti R5 7600 bir sistem toplamayı düşünüyorum darboğaz yapar mı? Anakart olarak A620M düşünüyorum daha mantıklı bir seçenek varsa söyleyebilirsiniz. Ayrıca RTX 4060 Ti yerine RX 7700 XT de düşünüyorum hangisi daha mantıklı olur? RX 7700 XT daha mantıklı ise R5 7600 ile darboğaz yapar mı? Hazır sistem önerilerine de açığım parça önerilerine de açığım.

İlgilenirseniz sevinirim teşekkür ederim.
R5 7600 çok güçlü, darboğaz hayatta olmaz.

AMD ye bulaşma derim RTX 4060 Ti güzel tercih.

AMD'ye bulaşma derim RTX 4060 Ti güzel tercih.
Tek bildiginiz şey WattMan sorunlari. Baska hiçbir şey bilmiyorsunuz AMD kartlar hakkinda sizi neredeyse 1 aydir her konuda bunu yazarken goruyorum. Sebebi sorulunca WattMan bilmem ne deyip geveliyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek bildiginiz şey WattMan sorunlari. Baska hiçbir şey bilmiyorsunuz AMD kartlar hakkinda sizi neredeyse 1 aydir her konuda bunu yazarken goruyorum. Sebebi sorulunca WattMan bilmem ne deyip geveliyorsunuz.
WattMan kullanılan saçma sapan donanımlar yüzünden de olabiliyor. Fakat WattMan'ın önemli bir hata olduğunu unutmamak lazım. Ben de WattMan mağduruyum maalesef. 6600 kartım olmasına rağmen oyunda alt tab yapınca vs. aniden çöküyor. Bu konuda yapacak bir şey yok.

Fakat 7700 XT varken 4060 Ti tercih edilmemeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı