V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 11 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar RDR 2 aldım indirimdeyken oynayayım dedim fakat FPS düşük gibi geldi, internetteki testlerde her şey ultrada DLSS Quality'de 90-100 alıyor fakat ben 40 50 arasında gidip geliyorum. Normal mi acaba?
Arkadaşlar RDR 2 aldım indirimdeyken oynayayım dedim fakat FPS düşük gibi geldi, internetteki testlerde her şey ultrada DLSS Quality'de 90-100 alıyor fakat ben 40 50 arasında gidip geliyorum. Normal mi acaba?
E Eren Öztekin Centipat Katılım 3 Eylül 2023 Mesajlar 177 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi - Sistem Yöneticisi 11 Eylül 2023 #2 Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? 1080p mi 2k mı 4 k mı? Bir de izlediğiniz videolarda hangi çözünürlük tercih edilmiş?
Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? 1080p mi 2k mı 4 k mı? Bir de izlediğiniz videolarda hangi çözünürlük tercih edilmiş?
spukka Hectopat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 591 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #3 Sistem tam olarak nedir? Oyun içindeki işlemci ekran kartı kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz?
Sistem tam olarak nedir? Oyun içindeki işlemci ekran kartı kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz?
lampeonn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.252 Çözümler 5 11 Eylül 2023 #4 Bütün ayarları fullerken Resulation Scale ayarını da fullemiş olabilir misin? En çok fps düşüren o ayar.
Bütün ayarları fullerken Resulation Scale ayarını da fullemiş olabilir misin? En çok fps düşüren o ayar.
cihat meler Decapat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #5 lampeonn dedi: Bütün ayarları fullerken Resulation Scale ayarını da fullemiş olabilir misin? En çok fps düşüren o ayar. Genişletmek için tıkla... 4060 ti ve o işlemciye yinede o seviyelere düşer mu hocam ?
lampeonn dedi: Bütün ayarları fullerken Resulation Scale ayarını da fullemiş olabilir misin? En çok fps düşüren o ayar. Genişletmek için tıkla... 4060 ti ve o işlemciye yinede o seviyelere düşer mu hocam ?
Desmaed Centipat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 238 Çözümler 2 Yer İstanbul 11 Eylül 2023 #6 Ben RTX 2060 ile 60 üstü FPS değerleri alıyordum. Bence sisteminde veya oyun ayarlarında bir sıkıntın var.
Ben RTX 2060 ile 60 üstü FPS değerleri alıyordum. Bence sisteminde veya oyun ayarlarında bir sıkıntın var.
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 11 Eylül 2023 #7 Eren Öztekin dedi: Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? 1080p mi 2k mı 4 k mı? Bir de izlediğiniz videolarda hangi çözünürlük tercih edilmiş? Genişletmek için tıkla... 1080p de oynuyorum, videodada 1080p kullanilmis lampeonn dedi: Bütün ayarları fullerken Resulation Scale ayarını da fullemiş olabilir misin? En çok fps düşüren o ayar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onu açmadım, hatta dlss açık kalitede spukka dedi: Sistem tam olarak nedir? Oyun içindeki işlemci ekran kartı kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Birazdan ekran goruntusu aticam suan calisiyorum RTX 4060 Ti ryzen 5 5600 16 gb ram windows 10 spukka dedi: Sistem tam olarak nedir? Oyun içindeki işlemci ekran kartı kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 11 Eylül 2023
Eren Öztekin dedi: Oyunu hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? 1080p mi 2k mı 4 k mı? Bir de izlediğiniz videolarda hangi çözünürlük tercih edilmiş? Genişletmek için tıkla... 1080p de oynuyorum, videodada 1080p kullanilmis lampeonn dedi: Bütün ayarları fullerken Resulation Scale ayarını da fullemiş olabilir misin? En çok fps düşüren o ayar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam onu açmadım, hatta dlss açık kalitede spukka dedi: Sistem tam olarak nedir? Oyun içindeki işlemci ekran kartı kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Birazdan ekran goruntusu aticam suan calisiyorum RTX 4060 Ti ryzen 5 5600 16 gb ram windows 10 spukka dedi: Sistem tam olarak nedir? Oyun içindeki işlemci ekran kartı kullanım ve sıcaklık değerlerini paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla...
V volkan12q Kilopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 650 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Aralık 2023 #9 Edds dedi: Çözebildin mi ? Genişletmek için tıkla... oyunu sildim denemedim daha, fakat suan oynadiğim oyunlarda bir sıkıntı yok gibi, gta 5 ultrada grafik modlu reshadeli 90-100 arasi gidiyor.
Edds dedi: Çözebildin mi ? Genişletmek için tıkla... oyunu sildim denemedim daha, fakat suan oynadiğim oyunlarda bir sıkıntı yok gibi, gta 5 ultrada grafik modlu reshadeli 90-100 arasi gidiyor.
B borsakaplanı35 Decapat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 72 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2024 #10 volkan12q dedi: Oyunu sildim denemedim daha, fakat şu an oynadiğim oyunlarda bir sıkıntı yok gibi, GTA 5 ultrada grafik modlu ReShade'li 90-100 arasi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi bende de aynı ekran kartı aynı işlemci RDR 2 de 40 FPS niye böyle anlamadım.
volkan12q dedi: Oyunu sildim denemedim daha, fakat şu an oynadiğim oyunlarda bir sıkıntı yok gibi, GTA 5 ultrada grafik modlu ReShade'li 90-100 arasi gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam çözebildiniz mi bende de aynı ekran kartı aynı işlemci RDR 2 de 40 FPS niye böyle anlamadım.