Y yesilcamagaci Femtopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #11 efebatiin dedi: İşlemci soğutucuyu değiştirme o zaman stok fan sana kısa vadede yeter (1 2 ay) bütçen olduğu zamanda değiştirirsin. Attığın sistem alınmaz. Genişletmek için tıkla... Niye alınmaz??
efebatiin dedi: İşlemci soğutucuyu değiştirme o zaman stok fan sana kısa vadede yeter (1 2 ay) bütçen olduğu zamanda değiştirirsin. Attığın sistem alınmaz. Genişletmek için tıkla... Niye alınmaz??
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.498 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #12 yesilcamagaci dedi: Niye alınmaz? Genişletmek için tıkla... Attığım sistemdeki ekran kartından kötü. Intel işlemci bana göre tercih edilmemeli RAM'ler kötü SSD kötü. Bu sistemi özelleştirmeye değmez.
yesilcamagaci dedi: Niye alınmaz? Genişletmek için tıkla... Attığım sistemdeki ekran kartından kötü. Intel işlemci bana göre tercih edilmemeli RAM'ler kötü SSD kötü. Bu sistemi özelleştirmeye değmez.
Y yesilcamagaci Femtopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #13 efebatiin dedi: Attığım sistemdeki ekran kartından kötü. Intel işlemci bana göre tercih edilmemeli RAM'ler kötü SSD kötü. Bu sistemi özelleştirmeye değmez. Genişletmek için tıkla... Bütceyi 40k yapıp senin attıgından almayı planlıyorum sagol.
efebatiin dedi: Attığım sistemdeki ekran kartından kötü. Intel işlemci bana göre tercih edilmemeli RAM'ler kötü SSD kötü. Bu sistemi özelleştirmeye değmez. Genişletmek için tıkla... Bütceyi 40k yapıp senin attıgından almayı planlıyorum sagol.
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.498 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #14 yesilcamagaci dedi: Bütceyi 40k yapıp senin attıgından almayı planlıyorum sağ ol. Genişletmek için tıkla... İşlemci soğutucu olarak. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bunu alabilirsin.
yesilcamagaci dedi: Bütceyi 40k yapıp senin attıgından almayı planlıyorum sağ ol. Genişletmek için tıkla... İşlemci soğutucu olarak. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bunu alabilirsin.
Y yesilcamagaci Femtopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #15 efebatiin dedi: İşlemci soğutucu olarak. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bunu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ak400-digital-120-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-47815 bunu düşünüyorum olur mu? birde 1tb yapmayı dusunuyorum ssdyi
efebatiin dedi: İşlemci soğutucu olarak. Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Yedi saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120mm fanlar. www.gaming.gen.tr Bunu alabilirsin. Genişletmek için tıkla... https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ak400-digital-120-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-47815 bunu düşünüyorum olur mu? birde 1tb yapmayı dusunuyorum ssdyi
efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.498 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #16 yesilcamagaci dedi: https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ak400-digital-120-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-47815 Bunu düşünüyorum olur mu? Bir de 1TB yapmayı dusunuyorum SSD'yi. Genişletmek için tıkla... Attığım soğutucu daha iyi. Tavsitem parça parça toplaman olurdu NV3 kötü SSD.
yesilcamagaci dedi: https://www.sinerji.gen.tr/deepcool-ak400-digital-120-mm-intel-1700p1851p-amd-uyumlu-hava-sogutucu-p-47815 Bunu düşünüyorum olur mu? Bir de 1TB yapmayı dusunuyorum SSD'yi. Genişletmek için tıkla... Attığım soğutucu daha iyi. Tavsitem parça parça toplaman olurdu NV3 kötü SSD.
Y yesilcamagaci Femtopat Katılım 5 Mart 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #17 efebatiin dedi: Attığım soğutucu daha iyi. Tavsitem parça parça toplaman olurdu NV3 kötü SSD. Genişletmek için tıkla... En son bi sogutucu takmaya çalıştıgımda hiç iyi bir manzara olmamıstı maalesef ssd olarakda 500 gb yeter gibi ya bisi eklemicem efebatiin dedi: Attığım soğutucu daha iyi. Tavsitem parça parça toplaman olurdu NV3 kötü SSD. Genişletmek için tıkla... kanka alacagım sogutucyla sıvı sogutucu arasında 500 tl fark var sıvıyımı alıyım yoksa havayımı? Son düzenleme: 6 Mart 2025
efebatiin dedi: Attığım soğutucu daha iyi. Tavsitem parça parça toplaman olurdu NV3 kötü SSD. Genişletmek için tıkla... En son bi sogutucu takmaya çalıştıgımda hiç iyi bir manzara olmamıstı maalesef ssd olarakda 500 gb yeter gibi ya bisi eklemicem efebatiin dedi: Attığım soğutucu daha iyi. Tavsitem parça parça toplaman olurdu NV3 kötü SSD. Genişletmek için tıkla... kanka alacagım sogutucyla sıvı sogutucu arasında 500 tl fark var sıvıyımı alıyım yoksa havayımı?