Bu bilgisayari almayi dusunuyorum oyun gelistirme uzerinde calisiyorum, CS, Valorant ve hikaye oyunlari oynuyorum. Sizce yeterli midir? Bana gayet yeterli geldi hem fiyat acisindan hem islemci acisindan render alma adina. Hazir sistem oldugu icinde uzerinde cok bir degisiklik yapamiyorum. Kendi harici 1TB M.2 SSD var onu ekleyeceğim kapasite sorunu yasayacigimi dusunmuyorum bu yuzden. Sizce alınır mı? Ya da farkli modifikasyonlar yapilmali mi?
40k civari bir bütçe var bana sadece İtopya ve Vatan Bilgisayar uzerinden bulmam soylendigi icin oradan bakip yaptim. Ekran kartinda AMD almak istemiyorum islemci konusunda da cok bir bilgim yok AMD acisindan.
40k civari bir bütçe var bana sadece İtopya ve Vatan Bilgisayar uzerinden bulmam soylendigi icin oradan bakip yaptim. Ekran kartinda AMD almak istemiyorum islemci konusunda da cok bir bilgim yok AMD acisindan.
Piyasayi bilmedigim ve fiyat algimi kaybettigim icin olabilir diye dusunuyorum. Beliri magzalardan alabildigim icin baska sitelere cok bakmadim. Arada 1K 2K oynamis cok onemli degil. Fiyati cokmu kazik ornek vereyim 35klik sistemde 46k ya mi satiyorlar tam olarak anlamadim, aciklama sansin var midir?