RTX 4060 Ti sistem alınır mı?

Sait2k1

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bilgisayar toplama işlerinden pek anlamam kendime böyle bir şey topladım tüm parçalar uyumlu mudur? Özellikle CS2 için alıyorum o yüzden işlemciyi güçlü seçtim unuttuğum bir şey var mı? Bir de anakartta VRM olayı varmış pek anlamıyorum işlemcimi taşır mı yardımcı olur musunuz? NOT: Bütçem çok esnek değil alıcağım maksimum fiyatlar bu aralıkta.

Dosya Ekleri

• 123456.png
    123456.png
    243,8 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar merhaba bilgisayar toplama işlerinden pek anlamam kendime böyle bir şey topladım tüm parçalar uyumlu mudur? Özellikle CS2 için alıyorum o yüzden işlemciyi güçlü seçtim unuttuğum bir şey var mı? Bir de anakartta VRM olayı varmış pek anlamıyorum işlemcimi taşır mı yardımcı olur musunuz? NOT: Bütçem çok esnek değil alıcağım maksimum fiyatlar bu aralıkta.
NVIDIA şart değilse bu sistemi tavsiye ederim
Eğer şart ise işlmciyi ryzen 5 7500f ekran kartını 4070 ya da 4070s seçmeni tavsiye ederim.

NVIDIA şart değilse bu sistemi tavsiye ederim
Eğer şart ise işlmciyi Ryzen 5 7500F ekran kartını 4070 ya da 4070s seçmeni tavsiye ederim.

İşlemci şart CS2 dışında bir şey yapmıyorum kasayla o yüzden alabileceğim en yüksek değeri almam gerekli ekran kartı benim için çok önemli değil parçalarda bir uyumsuzluk var mıdır?

İşlemci şart CS2 dışında bir şey yapmıyorum kasayla o yüzden alabileceğim en yüksek değeri almam gerekli ekran kartı benim için çok önemli değil parçalarda bir uyumsuzluk var mıdır?
Soğutucu olarak kaliteli bir hava soğutma da yeterli olabiliyor
Eğer sıvı soğutucu istiyorsan
Ram olarak bunu tavsiye ederim
SSD olarak da şunu tavsiye ederim
Anakart olarak da şu ikisinden birini tavsiye ederim
Psu olarak da daha garanti ve kaliteli bir şey olması için hem de ileri dönük olması için
Böyle daha fiyat performans oluyor bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı