RTX 4060 Ti sistem eskisi gibi performans vermiyor

Termal ve Watt değerleri normal görünüyor. Sorun yaşadığınız alana bakılırsa işlemci odaklı bir problem var gibi görünüyor. Bios ve sürücüleriniz güncel mi ?

Termal ve Watt değerleri normal görünüyor. Sorun yaşadığınız alana bakılırsa işlemci odaklı bir problem var gibi görünüyor. Bios ve sürücüleriniz güncel mi ?
hocam şimdi baktım bios guncellemesi gelmiş
yaptığımız zaman sizce düzelirmi bu sorun

hocam şimdi baktım bios guncellemesi gelmiş
yaptığımız zaman sizce düzelirmi bu sorun

Uzun süredir güncelleme yapılmıyorsa optimizasyonda problem yaşanıyor olabilir. Deneyin düzelmezse farklı yöntemlere başvuralım.

Uzun süredir güncelleme yapılmıyorsa optimizasyonda problem yaşanıyor olabilir. Deneyin düzelmezse farklı yöntemlere başvuralım.
tamamdır hocam guncelleyıp gelıyorum

hocam guncelledim ne yapayim şimdi

hocam ben valorant girdim ama maalesef aynı

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-24_174918869.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 29
  • resim_2024-11-24_175235441.png
    379 KB · Görüntüleme: 22
.....

biosu guncelledim ekran kartı surucusunu dün guncellemiştim

İşlemci sıcaklığı normal, sürücüler güncel, watt değerine bakılırsa turbo da çalışıyor. Sorunun ekran kartı ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Oyun ayarlarını kontrol edip, bilgisayarın güç tüketimi vs. gibi bütün ayarlarını performans moduna getirip , tam virüs taraması yapıp son olarak tekrar dener misiniz ?

Oyunlar SSD de kurulu ve SSD de boş alan var değil mi ?

Guc planını yuksek performansa getirdim.
NVIDIA Denetim Masası'ndan goruntu ayarlarını performansa çektim.
Yeter mi bunlar hocam.

@Vileanue

@Vileanue
boyle hocam

Dosya Ekleri

• resim_2024-11-24_180544851.png
    32,5 KB · Görüntüleme: 20
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…