RTX 4060 Ti sistem iyi mi, darbogaz yapar mı?

lawin31625

Femtopat
Daha fazla  
Sistemin özellikleri:
Zotac GeForce RTX 4060 Ti 8 GB.
AMD Ryzen 5 7600X.

Anakart: MSI Pro A620M-B AMD A620 AM5 DDR5 6800MHz.

Bilgisayardan çok anlayan biri değilim. Bu sistem darboğaz yapar mı veya başka bir sıkıntı çıkarır mı? Anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam darboğaz yapmaz. Ama ekran kartı olarak 16 GB tercih edebilirsiniz 8 GB VRAM önümüzdeki 2-3 yıla yetersiz kalacak gibi.

Yok hocam darboğaz yapmaz. Ama ekran kartı olarak 16 GB tercih edebilirsiniz 8 GB VRAM önümüzdeki 2-3 yıla yetersiz kalacak gibi.
hocam sagolun ancak suan butcem biraz kısıtlı bu beni 4-5 sene idare etmez mi? Genel olarak cs 2, lol, valo tarzi oyunlar oynayacagim. Gta 5 falan oynarım en fazla o da zorlamaz diye düşünüyorum

hocam sagolun ancak suan butcem biraz kısıtlı bu beni 4-5 sene idare etmez mi? Genel olarak cs 2, lol, valo tarzi oyunlar oynayacagim. Gta 5 falan oynarım en fazla o da zorlamaz diye düşünüyorum
Hocam piyasadaki tüm oyunları açar. Ama uzun ömürlü olsun istiyorsanız 16 GB öneririm. Ama 8 GB ile de 4-5 sene rahat idare edersiniz.

Dediğiniz oyunlar için 8 GB gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…