Sistemin linkini oluşturamıyorum ancak fotoğrafı bu;Sistemin linkini atar mısın?
Sistemin linkini oluşturamıyorum ancak fotoğrafı bu;
Maksimum 44K bantları olur. Acaba diyorum tüm firmalardan, vereceğiniz yeni bir konfigürasyon tavsiyesi olursa, en düşük fiyatları ücretsiz kargoyla teker teker sipariş mi versem? O'nu da düşünüyorum bir yandan. Bir 5-6K geriye çekilebiliyor o şekilde.Pahalı, bütçe maksimum kaç olur?
Maksimum 44K bantları olur. Acaba diyorum tüm firmalardan, vereceğiniz yeni bir konfigürasyon tavsiyesi olursa, en düşük fiyatları ücretsiz kargoyla teker teker sipariş mi versem? O'nu da düşünüyorum bir yandan. Bir 5-6K geriye çekilebiliyor o şekilde.
Teşekkür ederim uğraşlarınız için. Bir sorum olacak. Ram değerinin yüksek olmasının, ekran kartının Vram'inin ve CPU'nun rahat çalışmasına bir etkisi söz konusu oluyor mu acaba?5000 Serisini bekler misiniz? Çünkü şu an NVIDIA kartlar kazık fiyatlara ulaşmış durumda.
4070s sistem gelir, ancak önermem, pek adam olmaz.
Yine de diziyorum.
FSP CMT218 RGB 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP CMT218 RGB 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP CMT218 RGB 4 Fanlı 650 W ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.416,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
En ucuz ve adam olacak şekilde bu çıkıyor, 5000 serisini beklemenizi şiddetle öneririm.
Teşekkür ederim uğraşlarınız için. Bir sorum olacak. RAM değerinin yüksek olmasının, ekran kartının VRAM'inin ve CPU'nun rahat çalışmasına bir etkisi söz konusu oluyor mu acaba?
Anlıyorum. O halde dediğiniz gibi yapmak sanırım daha mantıklı olacak. 5000 serisinin piyasaya sürülmesini bekleyeceğim galiba. Çok teşekkür ederim yardımlarınız içinOlmaz, ancak bilgisayarınız biraz daha hızlı olur, AMD işlemcilerde 6000MHz altı önermiyoruz.