RTX 4060 Ti sistem önerisi

Sizin eski sistemi satma sebebiniz ve yeni sistemden beklentiniz bütçeniz vs nedir acaba? Ona göre öneride bulunabiliriz. Eğer çok daha iyi bir performans içinse 4060ti ve 3060ti arasında öyle büyük bir performans farkı olmayacak.

Hocam anlıyorum evet ama şubata kadar elimde bir sistem olmak zorunda ve 5000 serisi kartlara bütçem hiç bir şekilde ayarlayamam bence.

Hocam bedelli gittiğim için zaten 4070 e çıkamıyorum önümde birikmiş ev borcu felan da var ama yani günde 5-6 saat bilgisayar başında kaldığım için de bir bilgisayarım olmak zorunda.

Aslında performans anlamında biliyorum peki bir farkı yok hocam ama ileride mesela 1 yıl sonra sistemi yine değişmek istediğimde 3060 ti elden çıkarmak zor olduğunu bildiğim için böyle bişey yapıyorum. öyle büyük bir beklentim yok yani sistem garantili ve yeni olması öncelik tek istediğim rahatsız edici bir darboğaz olmasın.

Eski sistemi satma sebebim tam olarak şu gerçekten iyi bir teklif verdiler evet içinde sıvı soğutma ekstra HDD herşey vardı ama fiyatta geri cevrilmicek kadar iyiydi .

Peki şimdi illa birini almanız gerekiyor ise siz olsanız hangisini alırdınız benim için önemli olan bu çünkü öyle ya da böyle ben birisini alıcam. Yukarıda bir arkadaşımızın dediğini okudum mantıklı da geldi.

Hocam PC kolikte ki ddr5 nasıl sizce hani çok fark ediyor mu ona göre gaming genden alıp geçmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…