RTX 4060 Ti sistem toplama

frigermo

Centipat
Daha fazla  
Hocam laptopumu 21.500e sattim yerine RTX 4060 Ti sistem toplamak istiyorum. Bütçem fazla yok ve vade farksiz taksitten dolayi vatandan toplayacagim. Asagidaki sistem nasildir hangi parcalari degistirmem gerekir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Vatan'dan önermem. 30.098 TL tutan sizi çok fazla götürecek şahane sistemler biliyorum. İlla ki vatan diyorsanız @UtkuPasa hocamın önerdiği gibi yapabilirsiniz.

Vatan'dan önermem. 30.098 TL tutan sizi çok fazla götürecek şahane sistemler biliyorum. İlla ki vatan diyorsanız @UtkuPasa hocamın önerdiği gibi yapabilirsiniz.

Hocam bu kadar arttırabiliyorsanız sistem öneririm.

En fazla 35 36 ya kadar artirabilirim cok icime sinmedi vatandaki,onerebilirseniz sevinirim hocam
Hocam size ne için lazım belki bu sistemler fazla gelebilir. Ben şunu almayı düşünüyordum kendime siz de bakın derim : VULCAN-7500F / AMD Ryzen 5 7500F MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar soğutucu : Thermalright Assassin King 120 SE TL-C12C 120mm Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili Vatandan da bakıyorum şimdi.

En fazla 35 36 ya kadar artirabilirim cok icime sinmedi vatandaki,onerebilirseniz sevinirim hocam
vatandan seçenekleriniz az olur onu da belirteyim.

Hocam aslinda en buyuk sikintim benim bu siteler guvenli mi yani bi sikinti ciktiginda ankarada yasiyorum magazalari yokmus burda bi sikinti cikar mi

Itopya ve vatan magazalari var mesela ankarada itopyadan da bakabilirseniz cok sevinirim hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…