RTX 4060 Ti sistem Valorant'ta 200-250 FPS veriyor

muzbaligi

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, sistemim RTX 4060 Ti Ryzen 5 5600 16 GB RAM iceriyor Valorant'ta 200-250 FPS aliyorum ancak sorun bu değil. Ben 1280-960 cozunurlukte oynuyorum ve bu FPS'i aliyorum. Bu FPS'i nasıl arttirabilirim? Bu cozunurlukte en az 300 FPS almam gerekmiyor mu, ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemciye göre normal Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için FPS de sıkıntı yok gibi.

Valorant işlemci tabanlı oyun o yüzden normal ama ben 500 alıyorum o nasıl oluyor işlemci ve ekran kartı aynı.

Vsync açıksa onu kapatın msi afterburnerdan gpunuza ve anakartınız ve işlemciniz destekliyorsa biostan işlemcinize overclock yapabilirsin. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız internette çok fazla video var hocam.

Oyun 1440p yüksek ayarlarda ayni sistemle 260fps civarı veriyor güçlerini ve sıcaklıklarını kontrol et anormal olan şeyler var.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250731_225629_YouTube.jpg
    119,5 KB · Görüntüleme: 24
Oyun 1440p yüksek ayarlarda ayni sistemle 260fps civarı veriyor güçlerini ve sıcaklıklarını kontrol et anormal olan şeyler var.
doğru dediniz hocam uzun bir süredir aktif kullanıyorsa yada mining vb. thermal paste yenilemesi iyi olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…